0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και χρόνια πολλά! Στους ΠΕ03 αν κ όποτε καταρτιστούν οι νέοι πίνακες, πόσα μόρια στο περίπου θεωρείτε ότι εξασφαλίζουν μια θέση αναπληρωτή έστω και σε απομακρυσμένες περιοχές;
Καλησπέρα σας!Τελείωσα την στρατιωτική μου θητεία και συμμετέχω για πρώτη φορά σ αυτή την διαδικασία. Δεν έχω κάποιον γνωστό μου Μαθηματικό ώστε να μου επιλύσει κάποιες απορίες που έχω, γι αυτό θα ήθελα να ρωτήσω εσάς με την εμπειρία που διαθέτετε.Υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες με 2 προπτυχιακά με βαθμό κάτω από 7, 1 μεταπτυχιακό, καλή γνώση αγγλικών, πιστοποίηση γνώσης χειρισμού Η/Υ για κάποια θέση ως αναπληρωτής? Είμαι διατεθειμένος να δηλώσω πρώτες επιλογές τα δυσπρόσιτα μέρη και απομακρυσμένα νησιά, καθώς θα μου άρεσε αυτή η εμπειρία σε ένα τέτοιο μέρος. Επίσης, τους περισσότερους που ρωτάω κάνουν έξτρα επιμορφώσεις με κάποια σεμινάρια πάνω στην Ειδική Αγωγή. Θεωρείτε ότι δίνουν κάποιο πλεονέκτημα είτε διορισμού είτε ως αναπληρωτής στον κλάδο μου, τον ΠΕ03? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Το θεωρώ σίγουρο σχεδόν πόσα συνολικά μόρια έχεις;
Λογικα θα είσαι αναπληρωτής όχι όμως στην πρώτη η δεύτερη φάση
Δηλαδή κάποια στιγμή μέσα στην χρονιά να με φωνάξουν για να καλύψω κενά που θα προκύψουν?
Καλησπέρα Χρήστο, αν και φιλόλογος θα προσπαθήσω να σου απαντήσω (όμως αγαπάω ιδιαίτερα τους μαθηματικούς και έχω πολλούς συναδέλφους)!Σου παραθέτω εδώ μια σελίδα: https://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi/anaplirotes-oromisthioi/339-diorismoi-anaplhrwtes-deyterobathmia-ekpaidevshΣε αυτήν την ιστοσελίδα φαίνονται κάθε σχολικό έτος οι προσλήψεις που γίνονται σε όλες τις ειδικότητες. Με μια πρόχειρη αναζήτηση δική μου στις πρώτες προσλήψεις που έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2019, ο τελευταίος μη τρίτεκνος μαθηματικός που προσλήφθηκε είχε 59 μόρια. Ψάχνοντας εσύ σταδιακά σε όλες τις επόμενες φάσεις που έγιναν θα μπορέσεις στο περίπου να υπολογίσεις το εάν, το πότε και το βασικότερο το που ενδεχομένως θα μπορούσαν να σε προσλάβουν του χρόνου!Εάν δεν περιορίζεσαι από την προσωπική σου ζωή, όσα περισσότερα μέρη δηλώσεις και δη απομακρυσμένα τόσες περισσότερες ευκαιρίες θα έχεις να προσληφθείς πιο γρήγορα.Εύχομαι καλή επιτυχία!
Σευχαριστουμε πολυ!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Με βοήθησε η ιστιοσελίδα να καταλάβω που περίπου βρίσκομαι και τώρα θα περιμένω τα αποτελέσματα τους επόμενους μήνες. Το θετικό είναι οτι δεν περιορίζομαι (ακόμα τουλάχιστον) οπότε θα δηλώσω όσα απομακρυσμένα μέρη-νησιά μπορώ. Νησιώτης είμαι οπότε το να πάω σ ένα ακόμα νησί θα μου άρεσε σαν εμπειρία.
Συνάδελφε, μπορεί να μην περιορίζεσαι από οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά θα περιορίζεσαι από το μισθό που θα παίρνεις...Σε συμφέρει να πας αναπληρωτής μειωμένου σε άλλο νησί, ενώ μπορεί να σε καλέσουν για πλήρες ωράριο, κάπως πιο αργά, αλλά στο νησί σου; Η εμπειρία ίσως να έχει κάποια "γοητεία", αλλά δε θα σε συντηρεί...Υποθέτω πως έχεις ακούσει πόσο "χτυπάνε" τα ενοίκια οι νησιώτες το χειμώνα, για να βγάλουν ακόμη και τους "νεκρούς" μήνες κέρδος... Για 'μένα, να δηλώσεις το νησί σου, πλήρους & μειωμένου, ενισχυτική ασφαλώς και βλέπεις... Αν ειδικά το νησί σου είναι μεγάλο, με αρκετά σχολεία (π.χ. Λέσβος, Κεφ/νιά, Κρήτη, Κως κλπ.), θα σε καλέσουν γύρω στις γιορτές, μπορεί για μειωμένο ωράριο, αλλά πολλοί από αυτή την κατηγορία, μετά αναβαθμίζονται σε πλήρους...!
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Γνωρίζω οτι θα είναι δύσκολα όμως θεωρώ οτι είναι σημαντικό να αποκτήσω προυπηρεσία τώρα που βρίσκομαι στην αρχή οπότε θα χρειαστεί να κάνω κάποιες θυσίες. Είμαι από μεγάλο νησί, την Χίο με αρκετά σχολεία όμως μπορώ να είμαι σίγουρος οτι θα με καλέσουν?