0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μας είχε στείλει μήνυμα ο κορδης στην αρχή της χρονιάς αλλά δεν το έχω πλέον θυμάμαι ότι έγραφε για φέτος 6-7% για φέτος (αυτές που έγιναν τώρα) και ένα 12-13% για τα επόμενα χρόνια! Δυστυχώς έχασα το email!
Ίσως δεν είναι αυτό που ψάχνετε , αλλά νομίζω κι αυτό δίνει μια εικόναΕνημερωτικό του αιρετού στο ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου ΚορδήΣχετικά με την ηλικιακή κατανομή των μονίμων εκπαιδευτικών (
Σας παραθέτω μερικά στατιστικά (η συνέχεια από το προηγούμενο) για τους πρώτους 200 που είναι στην ειδική και διορίζονται (χρησιμοποίησα το αρχείο με τη πρόβλεψη το οποίο έχει κάποια άτομα με λιγότερα μόρια):Από τη θέση 1-250 είναι 54 άτομαΑπό τη θέση 251-350 είναι 43 άτομαΑπό τη θέση 351-500 είναι 50 άτομαΑπό τη θέση 501-600 είναι 15 άτομα Από τη θέση 601-…. Είναι 14 άτομα25 άτομα δεν είχαν υποβάλει αίτηση στη γενικήΟι θέση τους στον νέο πίνακα θα ήταν αρκετά ψηλότερα γιατί σχεδόν όλοι έχουν μεταπτυχιακό/α (τουλάχιστον) καθώς και άλλα μόρια!Οι προβλέψεις (χωρίς να σημαίνουν και τίποτα) μου μέχρι στιγμής είναι:Αν πάρουν 250 άτομα τα μόρια θα κινηθούν πάνω από 130Αν πάρουν 350 άτομα τα μόρια θα κινηθούν πάνω από 116
Θυμάται κάποιος αν στην ειδική η κατανομή των θέσεων είχε βγει πριν τους προσωρινούς πίνακες ή μετά την ανακοίνωση των προσωρινών;
Αν δε κάνω λάθος nikos, περίπου κάνα μήνα μετά τους προσωρινούς.
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Κάτι τέτοιο θυμάμαι και εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος