0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδη θες να μου πεις πως η τηλεκπαιδευση προχώρα το ίδιο καλά είτε πάει νηπιαγωγείο το παιδί είτε πάει γ λυκείου? Παιδιά ας σοβαρευτούμε λίγο. Μαθηματικά φυσική Γ λυκείου χωρίς γραφιδα και κάμερα δεν διδάσκετε. ΑΝΤΙΘΈΤΩΣ σε νήπια μόνο με την φωνή μια χαρά μάθημα κανεις
Αν λύσει ασκήσεις και κάνει απλά share και λέει να εδώ κάνω αυτό εδώ κάνω εκείνο τότε ας ανάψει ένα κερί στα φροντιστήρια. Ξέρεις όλοι προσπαθούμε και πότε δεν τα έβαλα με εκπαιδευτικό. Ότι μέσο έχει ο καθένας. Αυτό και σταματώ με κάτι.https://www.greekteachers.gr/200-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%AC/200 ευρώ σε κάθε εκπαιδευτικό για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης δίνει η Κύπρος
Είναι απρόσωπο πραγματι..εμεις καναμε μεσω webex..περισσοτερη αμεσότητα θα έλεγα
Το πρότειναν κάποιοι αυτό. Όμως αν ο γονιός δεν έχει συσκευή να μπει σε εργάσιμη ώρα; αν δεν ξέρει; πάλι σαν να τον αποφεύγεις φαίνεται, αν δεν του αρέσει το μειλ. Αν είχαμε μια οποιαδήποτε δουλειά σε μια υπηρεσία, θα περιμέναμε να μας απαντάει ο τηλεργαζόμενος στο προσωπικό του τηλέφωνο; δεν νομίζω...
Σε καμία περίπτωση ενημέρωση εκτός εργασιακού ωραρίου. Με webex, ναι, σε κάποιο κενό, 8-2 που είναι και το ωράριο του σχολείου. Υπάρχει και η δυνατότητα του mail για όποιον δεν έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει πρωί. Σε καμία περίπτωση προσωπικό τηλέφωνο σε γονέα. Αν στην τελική είναι τόσο δύσκολη η κατάσταση και δε μπορεί ο γονέας πρωινά, ένα απογευματινό webex, κατ'εξαίρεση και μετά από συνεννόηση. Οτιδήποτε άλλο δημιουργεί προβλήματα. Αν θέλει το υπουργείο άλλου είδους επικοινωνία, να μας δώσει υπηρεσιακά τηλέφωνα, όπως δίνουν σε τόσες άλλες υπηρεσίες!
Το προσωπικο μας τηλέφωνο εμπίπτει στη νομοθεσία του GDPR, απαγορεύεται να δοθει απο το σχολείο ή απο συνάδελφο και φυσικά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το δώσουμε σε κανένα.Ακόμα και στον ιδιωτικό τομέα που είναι ο συζυγος μου, οι υπάλληλοι δεν τα απαντάνε το απογευμα, τα κλείνουν. Αν υπάρξει κάτι πραγματικα επείγον, επικοινωνούν μέσω mail