0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έσπερος,αυτό λέγεται δημιουργική ηγεσία.
Έσπερος νομίζω ότι κάπως έτσι είναι. Το υπουργείο δηλωσε ότι θα ανοίξει τα σχολεία πάση θυσία με όλους τους μαθητές και χωρίς έξτρα προσλήψεις και οι ειδικοί είπαν τουλάχιστον ας φοράνε μάσκα. Όλοι τις προηγούμενες ημέρες μιλούσαν για αναβολή, για σταδιακό άνοιγμα, για εκ περιτροπής μαθήματα...
Έχεις δίκιο, ότι αντί να αντιδρούμε για το βασικότερο, που είναι οι συνθήκες συνωστισμού στην αίθουσα καταλήγουμε να αντιδρούμε για το αν θα φορούν μάσκα όλοι ή όχι. Οι αποφάσεις του Υπουργείου είναι τόσο εξωφρενικά επικίνδυνες που δεν μπορούμε καν να τις διαχειριστούμε στο μυαλό μας...
Η καθηγητρια Αθηνά Λινού είπε ότι στις αίθουσες των 25 μαθητών δεν αρκεί η μάσκα.Ενας λόγος που δεν την έχουν βάλει στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.
Δεν το λέει μόνο η Λινού, το λέω κι εγώ που είμαι της Φιλολογίας! Η κοινή λογική το λέει!
Δε θα σπάσουν τα τμήματα διότι αυτό σημαίνει κόστος. Σε προσωπικό και τα ρέστα. Και τι θα γίνει με τον κορονοϊό; Ό,τι γίνει έγινε. Θ' αναλάβουν αν τα πράγματα πάνε στραβά τα ΜΜΕ να σώσουν την κυβέρνηση.
Θα γίνει η στραβή δυστυχώς. Στατιστικά.. και μαθητές και εκπαιδευτικοί θα έρθουν στο σχολείο από την πρώτη εβδομάδα ενώ θα έχουν τον ιό. Η διάδοση θα ξεκινήσει από την 1η του μήνα ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς