0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Στην αναλογική κατανομή των μαθητών σε γυμνάσια και λύκεια σε όλη τη Χίο προχωρά, ελέω covid-19, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου με τον Αιμιλιανό Ευαγγελινό να σημειώνει ότι στόχος είναι η αποφυγή πολυάριθμων τμημάτων άνω των 20 ατόμων."
Θα μπορούσαμε όμως να πάρουμε το voucher και να τα γράψουμε όπου εμείς θέλουμε.
Απαραδεκτη η Κεραμεως , κουβεντα για διορισμους προσληψεις .
Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί θεωρείται τόσο ακατόρθωτο η επιστροφή στην διπλοβάρδια πρώι-απόγευμα όπως ίσχυε παλιότερα. Όλοι οι υπάλληλοι γραφείου μπορούν (δηλαδή μπορεί να τους δωθεί η δυνατότητα) να προσαρμόσουν το ωράριό τους στο ωράριο των παιδιών τους στο σχολείο. Ακόμα και αυτοί που εξυπηρετούν κοινό μπορούν να το κάνουν. Οι εμποροϋπάλληλοι επίσης μπορούν να βρουν λύση προσαρμογής του ωραρίου τους. Άλλωστε, την άνοιξη δωθήκαν αβέρτα άδειες "ειδικού σκοπού". Τώρα, με κάποιες προσαρμογές, θα υπάρχει η ανάγκη για πολύ λιγότερες άδειες. Ωράριο λειτουργίας (πχ) 8-1.15 και 3-8.15 για τα δημοτικά, 8-2 και 4-10 για την βθμια. Μόνο το ολοήμερο θα περιοριστεί στην λειτουργία του.Δεν ξέρω, χάνω κάτι; Πείτε και σεις.
Εντολες ιδιωτικων σχολειων θα ακολουθησει. Πρεπει και αυτοι να προσλαβουν καθηγητες +δασκαλους για διπλες βαρδιες και χωρισμο τμηματων .
Και των μονίμων επίσης, για να μην χάσουν τα απογευματινά ιδιαίτερά τους.