0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και αν έρχεται η αστυνομία να κάνει έλεγχο;; Μπορούν να μπουν στις τάξεις;
Θα τα στέλνουμε απλώς σπίτι, διότι είναι ζήτημα δημόσιας υγείας. Χωρίς πολλά πολλά. Με τις απουσίες της ημέρας. Έχουν περιθώριο μεγάλο (πότε θα αλλάξει επιτέλους!).
Στην τάξη την ώρα του μαθήματος όχι.
Αν ένας μαθητής φερθεί με ανάρμοστο τρόπο στο μάθημά σας δηλαδή, τον αφήνετε μέσα και δεν ενημερώνετε ούτε το myschool ούτε το γονιό του, για να μην σας πουν Αρτέμη Μάτσα;Επιτρέπεται ένας μαθητής π.χ. να χρησιμοποιεί κινητό την ώρα του μαθήματος και τον αφήνετε μέσα; Να καπνίσει; Να πει βωμολοχίες; Γιατί το να μην φοράει μάσκα θα το αντιμετωπίσετε διαφορετικά;Στο myschool μια χαρά συμπληρώνουμε ήδη τις ωριαίες αποβολές που έχουν να κάνουν με ανάρμοστη συμπεριφορά άλλωστε.
ΟΚ, κατανοητό. Εγώ είμαι της δευτεροβάθμιας, οπότε δεν σκέφτηκα για περιπτώσεις μικρών παιδιών. Και πάλι όμως μπορούν να απομακρυνθούν από το μάθημα, ώστε να μην θέσουν σε κίνδυνο τα υπόλοιπα παιδιά.Μια πρακτική που έχω δει να συμβαίνει σε διάφορες περιπτώσεις και στα δημοτικά σχολεία των δικών μου παιδιών. Έχοντας διαβάσει πολλά και έχοντας μιλήσει με πολλούς ψεκασμένους που επιμένουν ότι δεν θα επιτρέψουν στα παιδιά τους να βάλουν μάσκα για συνομωσιολογικούς λόγους και με μπόλικη επίδειξη μαγκιάς, θεωρώ προσωπική μου ευθύνη να προστατέψω τα υπόλοιπα παιδιά, που δεν φταίνε σε τίποτα, από αυτούς.
Οι γιατροί που δεν συστήνουν την χρήση μάσκας είναι ψεκασμένοι;; Τι επιπέδου εκφράσεις είναι αυτές;;