0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα κάνω αυτό που ορίζει ο νόμος. Τα πηγαίνω στην αίθουσα που έχει προβλεφθεί για τα παιδιά χωρίς μάσκα και καλώ τους γονείς να έρθουν να τα πάρουν.
Στην αίθουσα αυτή θα μεταφέρονται τα παιδιά που αρνούνται να βάλουν μάσκα όχι αυτά που θα νιώθουν δυσφορία....
Υπάρχει διαφορά στο αρνούμαι να βάλω μάσκα γενικώς (που λύνεται εύκολα) και στο δεν νιώθω καλά γιατί ζεσταίνομαι, ζαλίζομαι κλπ. Το δεύτερο το φοβάμαι πιο πολύ. Προχθές ήμουν σε τράπεζα για 1.5 ώρα και δεν μιλούσα πάρα πολύ, πιο πολύ η υπα΄λληλος. Αν και είχε δροσιά, στο τέλος της συνάντησης ένιωθα σχεδόν έτοιμη να κάνω εμετό. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως ότι δεν είχε φρέσκο αέρα; Ενώ στο σχολείο έχω νιώσει να ιδρώνω, όχι όμως δυσφορία. Ας μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο, λόγω της ελλειψης εξοικείωσης, κάποιος να νιώθσει άσχημα. Σίγουρα θα συμβεί και δεν είνια παράλογο να πούμε σε έναν μαθητή να πάει στην πόρτα (που λογικά θα είναι ανοιχτή), να πάρει μια ανάσα και να ξαναμπεί (τώρα αν οι τάξιες βγάζουν σε κλειστό διάδρομο, δεν είναι τόσο απλό, αλλά ας πάει στον διευθυντή να τον βγάλει στο προαυλιο για 5 λεπτά). Δεν χρειάζεται προφανώς να τους το παρουσιάσουμε σαν επιλογή εξαρχής, αλλά ας μην αποκλείσουμε ότι μπορεί και να συμβεί....
Το να έχει κάποιος γονιός διαφορετική άποψη για την μάσκα δεν είναι ποινικο αδίκημα. Να θυμίσω ότι κατά της χρήσης μάσκας ήταν όλη η επιτροπή πριν λίγους μήνες...
Θα εφαρμόσετε το 8.15; Ο διευθυντής μας έχει πάθει εγκεφαλικά.... Νομίζω η πρωτοβάθμια είναι σε χειρότερη θέση. Εκεί θα περιμένουν πώς κ πώς ν ανοίξει το πάρκινγκ, αφού το είπε η υπουργός..
Το έστειλα και χθες. Ξαναριξτε μια ματιά για όποιον δεν το είδε. Αφορά όχι μόνο γονείς αλλά και εκπαιδευτικούςhttps://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn:aaid:scds:US:a3d01628-fcc2-4d66-8b62-3a539e10044dΔιέγερση σε ανυπακοή λέγεται elranna
Γιατί νομίζεις ότι εμείς είμαστε σε καλύτερη κατάσταση;Μεσημέρι Παρασκευής με οδηγίες για τη Δευτέρα;Μέχρι τις 14:00 που ήμουν σχολείο δεν είχαμε παραλάβει ούτε μάσκες, ούτε παγουρίνα, ούτε τίποτα από αυτά που έπρεπε να μοιράσουμε στα παιδιά - ούτε είχαμε ενημέρωση για το πότε θα έρθουν. Είχαμε εντωμεταξύ ήδη ανακοινώσει (ανάρτηση στο ιστολόγιο του σχολείου, mail στους γονείς, ενημερωτικό σημείωμα στο συλλογο γονέων) αναλυτικές οδηγίες για τα παιδιά, τη Δευτέρα προσέλευση με μάσκα στις 11 για Αγιασμό μόνο, δεν θα δίναμε τίποτα ούτε καν την καθιερωμένη λίστα υλικών. Εμείς θα είμαστε από το πρωί στο σχολείο έχουμε και σύλλογο εκείνη την ημέρα. Τελικά αποφασίσαμε να τα αφήσουμε για τη Δευτέρα όπως τα είχαμε προγραμματίσει και βγαίνει ο κάθε ανεκδιήγητος στα κανάλια να λεει για υποχρεωτική προσέλευση στις 8:15 και ότι θα μοιράσουμε μάσκες, παγουρίνα, βιβλία ανά θρανίο.Πότε θα θα φέρει ο δήμος; πότε θα τα μοιράσουμε εμείς στην τάξη; Έξαλλη είμαι! >:(Ήθελαν να ξεκινήσουμε και στις 7 του μήνα! Μας έχει εκθέσει η ίδια η υπουργός παιδείας.
Στον πρώτο υγειονομικό έλεγχο θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Γίνε λίγο σαφέστερος. Χειρότερα από εμάς δεν νομίζω....Εμείς δεν έχουμε έξτρα αίθουσα για να παραμείνει αδιάθετος μαθητής, λείπουν και πολλά θρανία....