0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρω τι γράφω. Αρθρογραφεί εδώ και μήνες ο συγκεκριμένος για όλα αυτά τα θέματα και γνωρίζω τις απόψεις του, όχι με βάση το τελευταίο, που δεν λέει και κάτι.
Ξέρω τι λες και συμφωνώ αλλά στο συγκεκριμένο δεν έχεις δικιο. Πως δε λέει κάτι; Το ότι μόνο εμείς φοράμε μάσκα στο μάθημα είναι τίποτα; Ορίστε, είμαι στο σχολείο από τις 8 κι έχω ήδη πονοκέφαλο (ο αγιασμός θα γίνει στις 12 αλλά εμείς ήρθαμε από τις . Γιατί να περνάμε αυτό;
Καθολικό lockdown στο Ισραήλ ξανά. Κλείνουν εννοείται και τα σχολεία
Έχουν φτάσει τα 4000 κρούσματα τη μέρα και οδηγήθηκαν σε lockdown. Η σταδιακή αύξηση ξεκίνησε με το άνοιγμα των σχολείων το καλοκαίρι.
Προβοκάτορα.. διάβαζε να μαθαίνεις (όχι εσύ βέβαια, οι υπόλοιποι που διαβάζουν όσα επικίνδυνα γράφεις):Τον Μάιο είχαμε πλέον σχεδόν μηδενικά κρούσματα (ανέβηκαν σε αριθμό όταν άνοιξαν τελείως τα σύνορα τον Ιούλιο με ορισμένες επιβαρυμένες επιδημιολογικά χώρες, οπότε ακολούθησε και εσωτερική διασπορά στη συνέχεια). Τα υπόλοιπα του συνομωσιολόγου Γρίβα άσε τα καλύτερα..
Γιατί να πάμε για κλείσιμο; Αφού είπε ο Γώγος, σχολική μονάδα θα κλείνει αν υπάρχουν 3 κρούσματα.