0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Δηλαδή θα πάω σε νοσοκομείο και θα αρνηθεί να με δει; Είναι δυνατό; Πώς θα πάρεις αναρρωτική δηλαδή; Ήμουν άρρωστη (πονοκέφαλος από κρύωμα, ψύξη) την προηγούμενη εβδομάδα και πήγα κανονικά στη δουλειά αλλά το σκέφτηκα να πάρω αναρρωτική. Δηλαδή ενώ πονούσα θα πήγαινα και θα αρνούνταν να με δουν; Δίνετε βρε παιδιά ένα λινκ να ξέρουμε σε ποιες περιπτώσεις δέχονται ή αρνούνται;
Ιδιώτης με πυρετό πολύ δύσκολα σε δέχεται. Δημόσιο νοσοκομείο που εφημερευει (από προσωπική εμπειρία) σε αφήνει να περιμένεις κάποιες ώρες μέχρι να έρθει η σειρά σου. Εντωμεταξύ αν δεν είχες covid προφανώς και αποκτάς. Αφού σε εξετάσουν ίσως σου κάνουν ακτινογραφία και εξετάσεις αίματος, ίσως και όχι... Ίσως σου κλείσουν ραντεβού για τεστ ή σου πουν απλώς να ξαναπας αν νιώθεις χειρότερα.Συνάδελφος επαφή με επιβεβαιωμενο κρούσμα περιμένει όλη την τελευταία εβδομάδα τηλέφωνο για να την καλέσουν για τεστ. Της είπαν να πηγαίνει κανονικά στο σχολείο έως τότε. Σημ δουλεύει σε τρία σχολεία, σε 2 διαφορετικές πόλεις και ένα χωριό.
Στην Κίνα άρχισε σήμερα μαζική εκστρατεία εξέτασης όλων των κατοίκων της πόλης Τσινγκντάο (9 εκατομμύρια και πλέον) μετά τον εντοπισμό έξι κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, ανακοίνωσαν οι τοπικές υγειονομικές αρχές.
Δεν ξέρω τι νόημα έχει αυτή η μόνιμη μιζέρια και η ξενομανία αλλά τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι στην Ελλάδα τα tests ανά κάτοικο είναι περισσότερα και από την Κίνα!
Γνωρίζει κανείς τι θα γινει στα σχολεία την 27η Οκτωβρίου, ημέρα που κανονικά έχουμε τη σχολική γιορτή;
Από τις 14 Σεπτεμβρίου που άνοιξαν τα σχολεία μέχρι και σήμερα έχουμε στην Ελλάδα περίπου 12000 κρούσματα, εκ των οποίων τα 1000 περίπου αφορούν ανήλικους, ποσοστό περίπου 8%. Τα νούμερα αυτά, που προέρχονται από τις επίσημες εκθέσεις του ΕΟΔΥ κάτι δείχνουν. Τι ακριβώς, δεν ξέρω.