0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να υπενθυμίσω στους συναδέλφους ότι την ίδια ανησυχία, η οποία ενίοτε αγγίζει την υπερβολή, είχαν και το Μάϊο όταν άνοιξαν τα σχολεία μετά το γενικό lockdown.Προέβλεπαν το χάος που θα έφερνε το άνοιγμα των σχολείων.Η ιστορία δείχνει ότι ευτυχώς δεν επαληθεύτηκαν.
Σε μαθητή του οποίου ο γονέας νοσεί από covid δεν εγινε κανένα τεστ και το σχολείο λειτουργεί σαν να μην τρέχει τίποτα. Σε όσους διασωληνωθούν από τη διασπορά να πείτε για τα επίσημα στοιχεία και την Κίνα.
Η αλήθεια δεν είναι μιζέρια, ούτε ξενομανία. 1ον έναν σύνδεσμο για τα επίσημα στοιχεία να δούμε.2ον στην Κίνα κάνουν τεστ όταν εμφανίζονται κάπου κρούσματα, οπότε τα τοπικά τεστ και με 1,5 δις πληθυσμό, θα μπορεί να δείχνει λιγότερα τεστ ανά 1000 κατοίκους (περιμένω τα επίσημα στοιχεία, επικαιροποιημένα). Τεστ ανά κρούσματα είναι επίσης ένας δείκτης (φαντάζομαι θα έχει και αυτά τα στατιστικά στον σύνδεσμο που θα παραθέσεις).
Σε ποια ακριβώς ανησυχία αναφέρεσαι; (για αυτό χρησιμοποιούμε την παράθεση στις απαντήσεις...)Επίσης, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι τον Μάιο μετά από σχεδόν 2 μήνες γενικό αποκλεισμό, τα κρούσματα είχαν ελαττωθεί τόσο πολύ που λίγο πριν ανοίξουν τα σύνορα, είχαν πρακτικά μηδενιστεί. Τώρα η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετικοί, αρκεί να δούμε τον αριθμό διασωληνωμένων και τους θανάτους.
Νομίζω ότι πλέον συσσωρεύονται αρκετές εμπειρίες συναδέλφων οι οποίες αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει γκρίνια, αλλά γενικευμένη αδιαφορία από την πλευρά της πολιτείας. Τις 3 τελευταίες σελίδες του νήματος να κοιτάξει κανείς, θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με τα ... υγεινομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.
Θέλεις να μου πεις ότι οι νέοι πριν από τις 14 Σεπτεμβρίου δε συνωστίζονταν σε μπαρ και πλατείες;
Αναφέρομαι στην ανησυχία που περνά το μέτρο.Ακριβώς! Ανησυχούσαν και με μηδενικά κρούσματα! Αν αυτό δεν είναι υπερβολή, τί να πω...
Απάντησα σε συγκριτική αναφορά που έγινε για την Κίνα, με επίσημα στοιχεία και όχι με μεμονωμένα περιστατικά [;] και υποθετικά σενάρια.
Σε όσους διασωληνωθούν από τη διασπορά να απαντήσεις ότι είναι "μεμονωμένα περιστατικά (?)" υπονοώντας ότι οι μεμονωμένες ζωές τους δεν έχουν αξία.
Δεν ξέρω τι νόημα έχει αυτή η μόνιμη μιζέρια και η ξενομανία αλλά τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι στην Ελλάδα τα tests ανά κάτοικο είναι περισσότερα και από την Κίνα!