0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι παράδοξο πάντως, ενώ κυκλοφορούν τόσες ιώσεις κ κολλάνε τα παιδιά, να μην έχει γίνει χαμός από κορονοιο. Τα παιδιά είναι ασυμπτωματικα, αλλά αν υπήρχε μαζική μετάδοση σε γονείς ενός σχολείου, στις μικρές περιοχές θα είχε ακουστεί. Έτσι δεν είναι; Οπότε ή δουλεύουν τα μέτρα, το οποίο δεν εξηγεί γιατί κολλάνε τόσα παιδιά ιωσεισ κ γιατί αρρώστησα κ εγω χωρίς να πηγαίνω πουθενά, ή αυτός ο ιός όντως δεν μεταδίδεται τόσο εύκολα μέσω των παιδιών... Έχω ακούσει κ γονείς από ιδιωτικά που είχαν κρουσμα κ έγιναν τεστ σε όλους, ότι δεν είχε προλάβει να διασπαρεί.Πολύ περίεργο. Μακάρι να ισχύει.
Καλά, το ότι δεν πάμε πουθενά δεν σημαίνει ότι δεν θα αρρωστήσουμε. Μπορεί να μειώνει τις πιθανότητες αλλά δεν τις εκμηδενίζει. Άλλωστε, δε γίνεται να μην πηγαίνουμε εντελώς πουθενά ή να μην αγγίζουμε τίποτα. Αν το ανοσοποιητικό είναι λίγο πεσμένο ή εμείς πιο κουρασμένοι, μπορεί να αρρωστήσουμε. Εγώ σε συγκεκριμένες περιόδους του έτους που σχετίζονται με συγκεκριμένες φάσεις της εργασίας μου που μπορεί να δημιουργούν περισσότερο άγχος ή κούραση έχω παρατηρήσει ότι είμαι πιο ευάλωτη και συνήθως αρρωσταίνω.
Κοροναϊός : Θετικοί στον ιό η Νίκη Κεραμέως και ο σύζυγός τηςhttps://www.in.gr/2020/10/27/politics/kyvernisi/koronaios-thetikoi-ston-io-niki-kerameos-kai-o-syzygos-tis/
Χρειάζεται κι ένα διάστημα επώασης μέχρι την εκδήλωση συμπτωμάτων. Αν χρειαστεί να κάνουμε τηλεκπαίδευση από το σπίτι μας, να φανταστώ ότι αυτό θα γίνει από δικές μας συσκευές, σωστά; Γιατί δεν έχουν όλοι υπολογιστές ή έχουν παλιές συσκευές και κάποιοι βολεύονται μόνο με το τάμπλετ ή το κινητό.
Και ένα δύο ή περισσότερα παιδιά που θα χρειάζονται επίσης από μία συσκευή για να κάνουν το δικό τους μάθημα