0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από την εγκύκλιο : "Η χρήση της χειρουργικής μάσκας έναντι της απλής υφασμάτινης μπορεί να προκριθεί από τους γονείς κατ’ επιλογήν τους ή τον θεράποντα ιατρό για παιδιά με υποκείμενα νοσήματα, όπως ενδεικτικά περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα:α) Μαθητές με προηγούμενο ιστορικό σοβαρής ανοσοκαταστολής (χημειοθεραπεία, μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων συμπαγούς οργάνου), β) Μαθητές με ινοκυστική νόσο, γ) Μαθητές που λαμβάνουν βιολογικούς παράγοντες, όπως είναι τα παιδιά με ρευματολογικά νοσήματα ή φλεγμονώδη νόσο του εντέρου, δ) Μαθητές με μεσογειακή αναιμία, ε) Μαθητές με σακχαρώδη διαβήτη."Δεν προβλέπεται τηλε εκπαίδευση για αυτά τα παιδιά;;;;;;;;;;;;;
Δεν έχω λόγια για τις σαδιστικές οδηγίες για τη μάσκα. Το διάλειμμα μάσκας σε αίθουσα ελπίζω ότι δεν θα το διανοηθεί κανεις. Αλλά αυτός που το έγραψε, έχει καταλάβει ότι κ στο διαγώνισμα ζήτημα να πεντάλεπτο χωρίς να πεταχτεί κάποιος;Για τη μάσκα στο διάλειμμα δεν έχω λόγια. Ποσο ανώμαλος είναι κάποιος να γράφει ότι θα λες στα παιδιά να κάθονται λίγα λεπτά ακίνητα για να βγάλουν τη μάσκα; είναι δυνατόν; εγω ντρέπομαι να τα πω αυτά στα παιδιά. ντρέπομαι για την αποτυχία του κράτους να προστατεύσει τους πολίτες κ ντρέπομαι που ως υπάλληλος εκπροσωπώ αυτά τα άρρωστα άτομα που σιχαίνονται το σχολείο και κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να κρατήσουν την καρέκλα τους. Εγω η φανατική της μάσκας, που με φτάσαν στο σημείο να θέλω να βγάζω βόλτα το παιδί μου σε ακατοίκητες περιοχές μόνο, για να μην βλέπει μασκοφόρους έξω εκεί που δεν χρειάζονται, ένω κάθε Κυριακή θα γίνεται πάρτι στην εκκλησθα. Ντρέπομαι να εξηγήσω στα παιδιά ότι θα μπορούν να πάνε σε κλειστό γυμναστήριο αλλά όχι στην προπόνηση του ποδοσφαίρου. Και ντρέπομαι που έχω συναδέλφους τριαλαλι τριαλαλο που λενε ότι τα σχολεία είναι ασφαλή, όταν κανεις δεν παίρνει την ευθύνη να πει ότι τα παιδιά μπορούν να παίζουν σε ανοιχτό χώρο χωρίς μάσκα.
Επειδη όλα γίνονται για το χρήμα, με μισό μισθό θα έκανες τηλεργασια? (ο Θεός να την κάνει τηλεργασια)
"Η κυβέρνηση χτύπησε πολλά καμπανάκια κινδύνου νωρίς, επαναλαμβάνω όμως, κάποιοι δεν άκουσαν" λεει ο Κικιλιας.Εχει δικιο ο υπουργος. Η κυβερνηση ελεγε τοσο καιρο να μη συνωστιζεται ο κοσμος στα μεσα μαζικης μεταφορας ας πουμε. Αλλα καποιοι ανευθυνοι το βιολι τους! Αντι να παρουν ταξι για να πανε στη δουλεια επαιρναν το μετρο και τα αστικα.
Ορθά ξεκίνησες ότι ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Η σκέψη οδηγεί στο άλλο γεγονός, δηλαδή ότι κάποιοι (κυβερνώντες, εκκλησίες κλπ) προσπαθούν πολλές φορές, δια του λόγου και των αποφάσεων, να μας πείσουν για το αντίθετο.Οπότε δεν καταννοώ την ένστασή σου. Ήταν πολύ πετυχημένη γελοιογραφία, για όποιον μπορεί να καταλάβει..