0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο ορισμός του Τραμπισμού! Οι εκλογές δεν είναι παιχνίδι κανενός. Είναι δικαίωμά μας. Δεν εξηγώ παραπάνω. Η επιβολή κάποιων είναι καλή και την δέχεστε; Άλλων όχι; Δεν νομίζω να ενδιαφέρεται η υπουργός για το ποιος ψήφισε. Τα συμβούλια λειτουργούν και χωρίς αιρετούς και αν ο κλάδος δεν τους θέλει, δεν θα ψηφίσει ή αυτοί θα παραιτηθούν. Το ότι χαρακτηρίζετε ανθρώπους και αναλύετε τις προθέσεις τους όπως θέλετε, επειδή άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα είναι απάνθρωπο και αντικοινωνικό τουλάχιστον. Λειτουργώ αυτόνομα και δεν δέχομαι υποδείξεις για τα δημοκρατικά μου δικαιώματα. Με όσους μίλησα, ξέχασαν απλά να ψηφίσουν. Το βρίσκω ανθρώπινο, αλλά αντιδημοκρατικό.Συγγνώμη για το εκτός θέματος μήνυμα. Άλλα είναι τώρα αυτά που μας καίνε!
Με όσους μίλησα, ξέχασαν απλά να ψηφίσουν.
Κικίλιας στον ΣΚΑΙ Σε συνέντευξή του σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο
μηπως το τεστ ανιχνεύει και τον ιο της γρίπης μαζί γι αυτο ανεβαινουν τα ποσοστα;
Μόνο κάποιος σαν τον Τράμπ θα χαρακτήριζε τις ψήφους των πολιτών. Λυπάμαι! Επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς. Δεν υποτάσσομαι σε κανέναν. Αυτή είναι προφανώς η διαφορά μας. Δεν θέλω να έχω καμμία σχέση με τέτοιου είδους "συναδέλφους". Η δική σας ερμηνεία, θεωρείται η μοναδική ερμηνεία. Πώς να χαρακτηρίσεις αυτό τον τρόπο σκέψης; Κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει. Μπορείτε να δείξετε ανεκτικότητα, τουλάχιστον, 'συνάδελφοι", στην διαφορετική σκέψη, γνώμη από εσάς; Κανένας εμένα προσωπικά δεν μου είπε μη με ψηφίζεις...μπορούν ωστόσο να παραιτηθούν όσοι εξελέγησαν. Η διαδικασία ήταν αδιάβλητη. Και είναι μια πρόοδος. Ελπίζω να αξιοποιηθεί για τις εκλογές της ΟΛΜΕ. Αν και έχω αποχωρήσει από το σωματείο, θα ήθελα να τους δω στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. Άλλοι διαστρεβλώνουν. Σάββατο και δια ζώσης να ήταν, λίγοι θα ψήφιζαν. Αυτό είναι η πραγματική "ξεφτίλα", για να χρησιμοποιήσω τη λέξη του κυρίου real. Κάντε ένα γκάλοπ αν θέλετε, θα διαπιστώσετε ότι ελάχιστοι γνωρίζουν ποια είναι η δουλειά των υπηρεσιακών συμβουλίων και μέχρι τώρα είχαν άδεια σε εργάσιμη μέρα και πήγαιναν αναγκαστικά για την ψήφο. Σάββατο, πρώτη μέρα καραντίνας ο εκπαιδευτικός κόσμος είχε πολύ πιο σημαντικά να κάνει. Μόνο στο μυαλό κάποιων υπάρχει κόντρα και παιχνίδι δυνάμεων. Ευχαριστώ για το άριστος! Σημαίνει ενάρετος. Καθόλου άσχημα. Ευγενέστατος κύριος, real!