0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εννοω οτι ολοι οι γονεις που παρεχουν τηλεργασια θα δυσκολευτουν με τα 5χρονα στα ποδια τους να δουλεψουν. Και αυτος ειναι ο μονος λογος που ειναι ακομα ανοιχτα τα νηπιαγωγεια, οι παιδικοι και τα δημοτικα
έχει αποκτήσει πρόσβαση στον Κούλη μία ομάδα γονέων παιδιών με αναπηρία, ανάμεσα τους νομίζω και η μαμά του΄η ζωή με τον .....΄ από το FB (με παιδιά που δεν έχουν προφανώς κανένα νόσημα) και τους κάνει όλα τα χατήρια για ευνόητους λόγους...παιδιά με πολλαπλές αναπηρίες και υποκείμενα νοσήματα να τα παίζουν κορώνα γράμματα αλλά και οι εκπαιδευτικοί των ειδικών σχολείων να είναι απολύτως αναλώσιμοι...
Τωρα που θα σου πατησει αγωγη να σου πω εγω τι δικαιωματα εχεις να στοχοποιεις επωνυμα και δημοσια. Απο κοντα να μη σου πω τι θα μου κανες καραγκιοζη. Που εχεις και δικαιωματα
Οτι τωρα δεν παει αλλο με τα κρουσματα .
Εδώ στην Ελλάδα κάνουμε κακές αντιγραφές χωρίς κριτική σκέψη, χωρίς προσαρμογή στα δεδομένα κάθε περιοχής...Κλείνουμε σε όλη την Ελλάδα τα σχολεία ακόμη και στις περιοχές με μηδαμινά κρούσματα, μάσκες παντού σε όλες τις βαθμίδες , μάσκες μόλις βγεις έξω από το σπίτι σου κι ας περπατάς μόνος στο δρόμο...Στο εξωτερικό σκέφτονται λιγάκι, σχολεία ανοιχτά, χωρίς μάσκες ακόμη και τώρα για παιδιά μέχρι 10 ετών και μάσκες σε πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους...Εδώ είμαστε ή όλοι ή κανένας...
και πως θα πραγματοποιηθεί το μάθημα με μικρό παιδι στο σπίτι κάτω απο αυτες τις συνθηκες;Εχουν συναισθηση οι ιθυνοντες ;Δεν έχουμε ρομποτ , όπως θελουν να μας κάνουν , ουτε ενηλίκες αλλά μικρα παιδια που δεν μπορουν αυτοεξυπηρετηθούν .Λοιπον , περιμενω λυσεις...
Με κλειστά τα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς και γονείς σε τηλεεργασια η μόνη λύση είναι οι παππούδες.
Καλά κάνουν, γιατί ξέρουν πού απευθύνονται. Είδαμε τι έγινε και όταν μας άφησαν πιο χαλαρούς. Καλύτερα γενικό μάντρωμα, λοιπόν, παρά συστάσεις και εκκλήσεις για ατομική ευθύνη. Υπομονή κανα δυο μήνες. Και μην τρελαίνεστε. Ας μη γίνει και σούπερ ουάου μάθημα. Το βασικό είναι, όταν ανοίξουμε, ΟΛΟΙ, παιδιά και καθηγητές, να είναι στις θέσεις τους. Και οι γονείς, επίσης. Πέντε γράμματα παραπάνω πέντε παρακάτω δεν χάλασε και ο κόσμος. Σ' αυτό θα βρεθεί η λύση. Άλλα δε διορθώνονται και αυτά πρέπει να αποφύγουμε!!!