0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ έθεσα το συγκεκριμένο ερώτημα, για να καταλάβω, όταν είσαστε σε άδεια ειδικού σκοπού τι ακριβώς κάνετε. Χωρίς καμία μομφή ή στάση απολογίας από μέρους σας. Και ειδικά αυτήν την περίοδο που ούτως ή άλλως το μάθημα γίνεται διαδικτυακά. Το κάνουν οι τριμηνίτες; Το κάνετε εσείς; Από γνωστούς έχω μάθε κάποια πράγματα, αλλά δεν το 'χω ξεκαθαρίσει ακόμα.Στη δική μου περίπτωση σύγχρονη δεν κάνει κανεις στο μάθημα μου κ γω τους ανεβάζω στο eclass.Δε μου το ζήτησε κάνεις,από μόνη μου το θεώρησα δεδομένο.Σε σχολείο που γνωρίζω 2 εκπαιδευτικοι του ολοήμερου που δεν είχαν καθόλου πρωινές ώρες δεν κάνουν ούτε σύγχρονη ούτε ασύγχρονη χωρίς άδεια..Γιατι προσαρμόστηκε το προγραμμα πάνω στο υπάρχον.. δηλαδή όποιος είχε μετά από 5η ώρα δεν έκανε.. Άρα θεωρητικά υπάρχουν διαθέσιμοι μόνιμοι να αναπληρώσουν,αν ρωτάτε αυτό.(Φαντάζομαι ότι η περίπτωση αυτή θα υπάρχει κ αλλού στην Ελλαδα)
Σαφώς και η ύλη δεν βγαίνει... και αυτή που "βγαίνει" δεν σημαίνει ότι απορροφάται από τους μαθητές. Αλλά η απόσταση δεν είναι το μόνο πρόβλημα των μαθητών. Δηλαδή θεωρούμε ότι η ψυχολογία και οι περιστάσεις τους επιτρέπουν την ανεμπόδιστη μάθηση; Στην
Εγώ έχω μικρό παιδί αλλά δεν δικαιούμαι άδεια ειδικού σκοπού, γιατί η εταιρεία του άντρα μου είναι σε αναστολή λειτουργίας. Έτσι μου είπαν από την διεύθυνση, τώρα εδώ διαβάζω άλλα. Όσες συναδερφοι έχουν σύζυγο που εργάζεται και παιδί κάτω των 12, φυσικά και πήραν άδεια ειδικού σκοπού. Φυσικά υπάρχει και περίπτωση συναδέρφου που δικαιούται, αλλά δεν παίρνει, γιατί είναι επιλογή της.
Κι εγώ αυτό σκέφτομαι! Με τόσους θανάτους στον περίγυρό μας και των μαθητών με ποια ψυχολογία θα γράψουν διαγωνίσματα και τεστ οι μαθητές; Αφήστε που μπορεί την μέρα που θα βάλουμε το διαγώνισμα να λείπουν μαθητές για 14μερη καραντίνα και σε 14 μέρες να τελειώνει το τετράμηνο! Μήπως είναι καλύτερο να υπάρξει μόνο ένα τετράμηνο και να βάλουμε διαγωνίσματα και τεστ όποια μέρα θέλουμε αφού ανοίξουν τα σχολεία χωρίς χρονικό περιορισμό;
οι δικοί μου μαθητές έχουν κενό εκείνη την ώρα.. δεν τους κάνει άλλος το μάθημα ειδικότητας.εγω τους ανεβάζω στο eclass..δεν κάνουν μάθημα (σύγχρονη η ασυγχρονη)οι 2 μόνιμοι που γνωρίζω επειδή είχαν μόνο έκτη ώρα κ ολοημερο
Μα δεν προέβλεψαν αντικατάσταση για όποιον πάρει ειδικού σκοπού λόγω κλειστού σχολείου παιδιών... Κακώς φυσικά γιατί έτσι κάνουν τον εκπαιδευτικό που πήρε άδεια να φαίνεται κακός που αφήνει τους μαθητες...
Θα ξανακάνω το ερώτημα. Ταμπλετ στα παιδιά έδωσαν, γραφίδες στους καθηγητές γιατί δεν έδωσαν? Υπάρχουν καθηγητές που έβαλαν χρήμα έστω και 70 Ε και πήραν γραφίδα η κάμερα. Άλλοι πάλι κάνουν μαθήματα μέσω τσατ, δεν τους κατηγορώ. Αλλά γραφίδες γιατι δεν αγόρασαν σε καθηγητές?
Δεν έδωσαν σε κανένα παιδί τάμπλετ. Έστειλαν ελάχιστα τάμπλετ στα σχολεία. Φτάνουν δε φτάνουν...ε αυτά είναι!Στους καθηγητές δεν έδωσαν εξοπλισμό, επειδή φέτος το υπουργείο είπε να πηγαίνουμε να κάνουμε μάθημα από τα σχολεία μας,αν δεν έχουμε ίντερνετ και υπολογιστή στο σπίτι μας.
Άρα η ύλη πως σκατα προχωράει?