0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι αν ήμουν γονιός, δεν ξέρω αν θα ηθεκα να ανοίξουμε με το ρίσκο να μπει το παιδί σε καραντίνα κ να είναι χειρότερα απ ο,τι τώρα.... αυτά τα παιδιά πραγματικά τα λυπάμαι. περίμεναν να ανοίξουν, κ σε μια βδομάδα βρέθηκαν όχι απλα με τηλεκπαίδευση αλλά κ 15 μέρες να μην μπορούν να βγουν κ να δουν κανέναν συν το άγχος..
Δεν ξέρω πού πάμε... τα τεστ δείχνουν μια καλή εικόνα αλλά είναι λίγα. Τα λύματα δείχνουν αύξηση. Στα δημοτικά δεν έχει γίνει έλεγχος...
Παρατήρησα μια βιασύνη από την πλευρά της κυβέρνησης να προκαταβάλλει πάλι την απόφαση της επιτροπής...Επίσης, μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι η βιασύνη είναι τόση που άρχισαν να αναφέρονται και περίεργες ημερομηνίες, όπως 27/1 που πεφτει Τετάρτη!Εγώ το ερμηνεύω ότι αντιλαμβάνονται ότι θα έχουμε σύντομα αναπόφευκτη αύξηση των κρουσμάτων εφόσον άνοιξε όλη η αγορά και τα δημοτικά και σκέφτηκαν τελευταία στιγμή να προλάβουν να ανοίξουν και τη δευτεροβάθμια για λίγες εβδομάδες πριν κλείσουν πάλι τα πάντα.Μπράβο τους, ωραίο σχέδιο, να προσθέσω
Όλα καλά πάμε συναδελφοι με προσοχή. Όλη η επιτροπή λέει να ανοίξουν. Παμε
Σωστά. Με προσοχή τριπλή! Εύχομαι να μην ξανακλείσουμε. Γενικότερα οι εκπαιδευτικοί έχουμε δείξει σύνεση. Δεν πολυκυκλοφορήσαμε. Όσοι έφυγαν βέβαια επιστρέφοντας θα δημιουργήσουν πρόβλημα στα μικρά ιδιαίτερα μέρη. Το μόνο που σκέφτομαι είναι που ξανά θα πρέπει να τα κυνηγάμε να φορούν τη μάσκα τους. Έχουμε μπόλικους αρνητές στα μέρη μας. Κυκλοφορούν ασυναίσθητα. Και ας έχουν νοσηλευτεί αρκετοί γνωστοί και γείτονες. Τρεις μήνες είναι πολύς καιρός.