0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν κατάλαβα όμως ποιος είναι ο προβληματισμός σου ως προς τους καθηγητές που διδάσκουν και σε Γυμνάσια και σε Λύκεια. Σε τέτοια περίπτωση θα κάνουν τα μαθήματά τους δια ζώσης και εξ αποστάσεως ανάλογα.
Τα Λύκεια είχαν κλείσει πριν από τα Γυμνάσια. Επομένως αν επιλεχθεί μία από τις δύο βαθμίδες, το πιο πιθανό θα ειναι να ανοίξουν τα Γυμνάσια και όχι τα Λύκεια θεωρώ.Δεν κατάλαβα όμως ποιος είναι ο προβληματισμός σου ως προς τους καθηγητές που διδάσκουν και σε Γυμνάσια και σε Λύκεια. Σε τέτοια περίπτωση θα κάνουν τα μαθήματά τους δια ζώσης και εξ αποστάσεως ανάλογα.
Κάνεις λάθος. Γυμνάσια και Λύκεια είχαν κλείσει μαζί, στις 7/11. Τα Δημοτικά έκλεισαν πιο μετά.Πώς θα κάνουν τα τηλεμαθήματά τους οι καθηγητές, όταν πηγαίνουν σε 3-4 σχολεία κι η τηλεκπαίδευση έχει άλλο ωράριο από το δια ζώσης μαθήματα;;; Επιπλέον, τα παιδιά της υπόλοιπης χώρας θα προχωρούν με ζωντανά μαθήματα και της Αττικής με webex;;; Δεν είναι αυτό ίσες ευκαιρίες...Το πιο πιθανό: ή θα πάρουν όλοι μια μικρή αναβολή ή θα ξεκινήσει όλη η Δευτ/θμια την 1η Φλεβάρη και βλέπουμε για πόσο θα πάει...
Και όμως θυμάμαι ότι εκεί στον Νοέμβρη, ο γιος μου στο Γυμνάσιο έκανε δια ζώσης μαθήματα ενώ εγώ έκανα μαθήματα online στο Λύκειο...
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/thessaloniki-koronoios-agonia-kai-fovos-meta-to-krousma-se-dimotiko-sxoleio-tou-eyosmou-sta-kagkela-oi-goneis-pics/3210326/ Κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στο 9ο Δημοτικό Ευόσμου. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι της Τετάρτης τάξης του Δημοτικού. Στα κάγκελα γονείς και κηδεμόνες καθώς δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ…
Γιατί διαμαρτύρονται οι γονείς; ήξεραν τους όρους κ δεν ενοχλήθηκε κανεις για το άνοιγμα. Για κεινους ανοίγουν, δεν σκέφτηκε κανεις τα παιδιά. Τις άδειες κ την οικογενειακή ηρεμία για να μην χρειάζεται να τα απασχολούν εκείνοι, λαμβάνει υπόψη το υπουργείο. έχετε ακούσει γονέα να μην θέλει να ανοίξουν; εγω κανέναν.
Aν δεν ησουν εκπαιδευτικος και εσυ θα ηθελες να ανοιξουν πιστεψε με