0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρόβλεψη ΣΟΚ για πάνω από 2.000 κρούσματα κάθε ημέρα αν ανοίξουν γυμνάσια / λύκεια και γίνουν άλλα “ανοίγματα”Πηγή άρθρου: Πρόβλεψη ΣΟΚ για πάνω από 2.000 κρούσματα κάθε ημέρα αν ανοίξουν γυμνάσια / λύκεια και γίνουν άλλα “ανοίγματα” | porto-rafti https://porto-rafti.gr/%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b2%ce%bb%ce%b5%cf%88%ce%b7-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%89-%ce%b1%cf%80%cf%8c-2-000-%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%ba/?fbclid=IwAR3cTdF2bI6DKPYCM5wvdC6O0H_QSIsfG_NlFDwXOEbqH87QXnBKFk6fZ-chttps://www.newsit.gr/ellada/thomaidis-gia-lymata-vlepoume-ayksisi-krousmaton-prepei-na-ayksithei-i-tilergasia/3210713/ «Εδώ και τέσσερις εβδομάδες εμείς παρατηρούμε στα λύματα την αύξηση στα κρούσματα κορονοϊού που υπάρχουν στην Αττική» σημείωσε ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ, Νίκος Θωμαΐδης.Όπως τόνισε ο κ. Θωμαΐδης, υπάρχει συνεχόμενη διασπορά του ιού στην κοινότητα, με τα στοιχεία να καταγράφουν αύξηση περίπου 10%, κάτι που σημείωσε πως «θα μεταφραστεί σε κρούσματα το επόμενο 10ήμερο».
...επισης οι μεγαλυτεροι σε ηλικια μαθητες ακολουθουν πιο ευκολα τα μετρα απο τα νηπια και τα βρεφη...
τι κανουν οι μεγαλυτεροι μαθητες???!!! μαλλον δεν σας εφερε ο δρομος να περασετε ποτε (εστω απεξω) απο κατι σχολεια που ονομαζονται Επαλ...
Μάλλον δεν πέρασε ούτε από κάποιο γραφείο καθηγητών για να δει ποιο είναι το ποσοστό συμμόρφωσης και των συναδέλφων..
Το ότι τα κρούσματα είναι σήμερα μειωμένα να το θεωρήσω κάτι ευχάριστο ή απλώς έκαναν λιγότερα τεστ;
Ε μετα ας ψοφησουμε ολοι ρε παιδια με τις εξυπναδες σας εδω μεσα.....αν δεν βαζουμε μυαλο..η αναρχια ορισμενων δεν ειναι δικαιολογια για να μεινουν κλειστα τα παντα....τα σχολεια που δεν επρεπε να κλεισουν ή επρεπε να ξανα ανοιξουν πρωτα ηταν τα λυκεια ..δημοτικα -γυμνασια εχουν περιθωριο αλλες χρονιες να αναδιοργανωθει η υλη που χανεται.. οι αλλοι δεν εχουν περιθωρια .μη μιλησω για την κοινωνικοποιηση νηπιων και βρεφων στα νηπιαγωγεια και παιδικους....τωρα αν μερικοι πουλανε τρελιτσα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο κι ας τους εβαζαν οχι προστιμα που ελεγε η Μακρη αλλα στη μπουζου αν ηταν να σωθουν οι υπολοιποι για 5-10 κοπανους... κι εγω μπορει να μην εχω δει μαθητες επαλ και καθηγηταδες αλλα μαλλον κι εσεις που τα λετε αυτα δεν εχετε δει μαθητες γ λυκειου και τους γονεις τους που τρεχουν πανικοβλητοι και ειναι μες στο αγχος
Διδάσκω σε Λύκειο, οπότε ξέρω αν και πώς τρέχουν οι μαθητές μου, ευχαριστώ.Κοίτα, λες δύο διαφορετικά πράγματα. Τώρα πρεσβεύεις την αναγκαιότητα να ανοίξουν τα σχολεία ειδικά για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου λόγω πανελλαδικών. Συμφωνούμε, πάει αυτό.Προηγουμένως όμως πρέσβευες την ευκολία να ανοίξει η Δευτεροβάθμια γιατί εκεί οι μαθητές συμμορφώνονται με τους κανόνες, μπλα, μπλα, μπλα..Καταλαβαίνεις ότι είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα, έτσι; Άλλο πρέπει να ανοίξουν και να βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε με ασφάλεια και άλλο φοράμε ροζ γυαλιά και κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας ότι "οι μαθητές της Δευτεροβάθμιας είναι ώριμοι και ακολουθούν τα μέτρα με ευλάβεια". Εκεί διαφωνούμε!