0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
[/b]Αυτοι που θεωρουν δεδομενο οτι η υλη θα καλυφθει στα φροντιστηρια και οτι ολα τα παιδια εχουν για να πληρωσουν; Ειναι ντροπη να εισαι εκπαιδευτικος και να λες να μην ανοιξουν τα σχολεια γιατι η υλη θα καλυφθει στα φροντιστηρια. Μπορεις να πεις πολλα αλλα πραγματα για να υποστηριξεις τη γνωμη σου αλλα αυτο ειναι απαραδεκτο. Ειναι σαν να λες οτι εισαι περιττος ως εκπαιδευτικος στο δημοσιο σχολειο. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!
Ισχύει το παρακάτω;https://www.iefimerida.gr/ellada/thessaloniki-iereis-notioafrikaniki-metallaxiΑν ναι να μοιράσω στην επιτροπή των σοφών μαρκαδόρους κόκκινους για δώρο!
JURE, τα έχω χάσει με αυτά που διαβάζω... Σε τι σχολείο είσαι και πάνε όλα τέλεια με την τηλεκπαίδευση; Σε μας που είμαι και σε θεωρούμενο "καλό" σχολείο, σε σχέση με τα σχολεία που ήμουν πιο παλιά, αλλά όλα αυτά είναι σχετικά, γιατί τίποτε δεν πάει καλά; Ποιος φταίει; Εγώ μάλλον, που οι μισοί και άνω μαθητές μπαίνουν με κινητά και δεν μπορώ να τους βάλω ένα σοβαρό φιλολογικό διαγώνισμα; Τι να κάνω; Να πάρω τηλέφωνο έναν- έναν τους γονείς και να τους τα ψάλω που δεν έχουν laptop και σύνδεση ενσύρματη για κάθε παιδί τους; Πραγματικά απορώ αν τα λέτε πραγματικά όσα γράφετε ή αν τρολάρετε.