0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο διευθυντής ΜΕΘ του Παπανικολάου αναφέρει πως ήταν αντίθετος στο άνοιγμα και πως ασκήθηκαν πιέσεις στην επιτροπή. Δύσκολη η φετινή σχολική χρονιά, ελπίζαμε να ξεμπερδέψουμε με τον ιό την άνοιξη αλλά μάλλον θα κρατήσει μήνες ακόμα... https://www.edweek.gr/lathos-apofasi-to-anoigma-ton-sxoleion/?fbclid=IwAR0RcXvsS3_eUQcgMhSAeY78JogGeN9TR3RZFBmNq7W3IyZ3XcMU9OD9nuM
Ο ιός μέχρι τον Φλεβάρη του 22 θα υπαρχει
Πόσες ώρες έχουν χαθεί από τα σχολεία σας; Φαίνεται ότι στις διακοπές του Πάσχα θα γίνουν μαθήματα.
JURE, τα έχω χάσει με αυτά που διαβάζω... Σε τι σχολείο είσαι και πάνε όλα τέλεια με την τηλεκπαίδευση; Σε μας που είμαι και σε θεωρούμενο "καλό" σχολείο, σε σχέση με τα σχολεία που ήμουν πιο παλιά, αλλά όλα αυτά είναι σχετικά, γιατί τίποτε δεν πάει καλά; Ποιος φταίει; Εγώ μάλλον, που οι μισοί και άνω μαθητές μπαίνουν με κινητά και δεν μπορώ να τους βάλω ένα σοβαρό φιλολογικό διαγώνισμα; Τι να κάνω; Να πάρω τηλέφωνο έναν- έναν τους γονείς και να τους τα ψάλω που δεν έχουν laptop και σύνδεση ενσύρματη για κάθε παιδί τους; Πραγματικά απορώ αν τα λέτε πραγματικά όσα γράφετε ή αν τρολάρετε.
και μετά θα εξαφανιστεί από προσώπου γης...και μετά θα έρθουν οι μέλισσες...