0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα μας πει κάποιος τι θα γίνει 12/4 ειδικά με καθηγητές Γ λυκειου με κατευθυνση που θα πάρουν άδεια ειδικού σκοπού με παιδιά σε δημοτικά νηπιαγωγεία μεχρι κ Γ γυμνάσιου ? δλδ αυτοί οι μαθητές δεν θα κάνουν ούτε τηλεκπαίδεση? δεν καταλαβαίνωωωω
H άδεια είναι άδεια! όταν την παίρνεις, δεν κάνεις μάθημα! Ακόμα και να σου έλεγαν να κάνεις τηλεκπαίδευση, οι μαθητές πού θα βρίσκονται: σχολείο ή σπίτι; Επίσης, τα τεστ αφορούν μαθητές λυκείου. Άρα η λογική λέει ότι γυμνάσιο και δημοτικά δεν ανοίγουν!
Προφανώς υπάρχουν ανεύθυνες συμπεριφορές. Όμως δεν μπορούμε να ειρωνευόμαστε την κούραση. εγω έχω να δω τους γονείς μου πάνω από χρόνο, η κοινωνική μας ζωή ειναο εκμηδενισμένη, το παθδι κου δεν έχει παίξει σε παιδική χαρά κ θα πάει σχολείο κ θα ειναο σαν απροσαρμοστο. ε ναι λοιπόν κουράστηκα. κουράστηκα να περπατάω σε μια ερημιά με μάσκα κ κουράστηκα να μην επιτρέπεται να πάω με το αυτοκίνητο στο βουνό με την οικογένεια μου. Ο κόσμος κουράστηκε γιατί δεν είναι δυνατόν να αναγκάζεις να κολλαει στη δουλειά, στο σχολείο, στα μμμ, στα νοσοκομεία, αλλά να «απαγορεύεις» να κολλήσει σε μια φιλική ή συγγενική συναναστροφή. Πέρσι τα μέτρα τηρήθηκαν υποδειγματικά γιατί ο κόσμος θεώρησε ότι πρώτα απ όλα έτσι προστατεύεται ο ίδιος. Κ ότι ακολουθούμε τακτική εκμηδένισης του ιού. Από φθινόπωρο κ μετά όμως, αυτή γ τακτική ότι ανεχόμαστε ένα χ ποσοστό μολύνσεων κ θανάτων σε συγκεκριμένους χώρους μόνο μέχρι να μην έχουμε άλλες μεθ, ποιο μήνυμα περναει; ότι δεν μας νοιάζει αν αρρωστήσετε κ πεθάνετε αρκεί να μην κολλήσετε κ άλλους κ να μην νοσηλευτείτε όλοι μαζί, Το οποίο προφανώς ήταν κοινή τακτική σε όλη την Ευρώπη κ το οποίο προφανώς απέτυχε. Και ήταν φυσικό να αποτύχει.
Bρε συμφωνούμε, στη πράξη ΤΙ θα γίνει αν πχ η μαθηματικός παρει άδεια ειδικού σκοπού ρωτάω, δεν θα κάνουν μαθηματικά καθόλου απο 12/4 κ μέχρι να ανοίξουν δημοτικά κλπ? Είναι λογικά πράματα αυτά δλδ ουσιαστικά δουλευομαστε εδώ πέρα ?! 1) οι περισσότεροι μαθητες Γ λυκειου, ΕΤΣΙ κ αλλιως ΔΕΝ θα έρθουν αυτό γίνεται 40 χρόνια τώρα, τα φροντιστηρια να ν καλά 2) οι εξαιρέσεις που ΔΕΝ πάνε φροντιστήρια δεν θα κάνουν ΟΥΤΕ τηλεκπαίδευση ?! 3 μήνες πριν τις πανελλαδικές !?!Εκτος κ αν έχω χάσει κάτι !?!?! ειδικά επαρχία , νησιά κλπ που είναι μικρότεροι 30+-40+ αναπληρωτες όλοι ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ , δδεν μένουν ΚΑΝ εκει που είναι το σχολείο, ΠΟΙΟΣ ΘΘΑ ΚΑΝΕΙ κατευθυνση εκεί πέρα !?!? Λεω κάτι λάθος ?
Επίσης νομίζω ότι κάνουν συνεχώς το ίδιο λάθος λέγοντας ότι θα δώσουν παράταση 2 εβδομάδων στο σχολικό έτος. Η σχολική χρονιά αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου και λήγει την 31η Αυγούστου του επόμενου χρόνου.
Σωστά. Η λήξη των μαθημάτων αναβάλλεται απλώς. Η μόνη επιπλοκη είναι η παράταση των συμβάσεων των αναπληρωτών.
ναι αλλά κ εμείς που θα δουλέψουμε σε περίοδο θερινής άδειας, δεν θα πρέπει να αποζημιωθούμε; βέβαια ούτε τους δασκάλους αποζημίωσαν πέρσι που δούλεψαν κάποιες μέρες παραπάνω....
Ποιές μέρες θερινής άδειας θα δουλέψουμε και πρέπει να πληρωθούμε παραπάνω;
Αν κάνουμε μαθήματα Ιούλιο εννοώ, με τη λογική ότι το σχολικό έτος είναι μέχρι τέλος Αυγούστου των προηγούμενων σχολιαστών.