0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι μαθητές άνω των 18 δεν μπορούν να πάρουν τα τεστ. ΕΠΑΛ, εσπερινα...Πώς θα λειτουργήσουν;
Ο,τι κ να λέμε προφανώς θα ανοίξουμε τώρα ποιός θα τα ελέγχει όλα αυτά , πώς θα λειτουργεί το σχολείο όταν όσοι έχουν παιδιά από βρεφονηπιακό μέχρι Γ γυμνασίου ?!?! θα πάρουν άδεια ειδικού σκοπού , ο θεός μαζί μας
Η πρόβλεψη του Υπουργείου Παιδείας για να μπορέσουν να πάρουν οι μαθητές των Λυκείων τα τεστ από τα φαρμακεία με τον ΑΜΚΑ τους είναι να έχουν γεννηθεί τα ημερολογιακά έτη 2003, 2004 και 2005.Τώρα έχω κι εγώ μια απορία. Μαθητής που έχει μείνει μια χρονιά βρίσκεται στην Γ Λυκείου και έχει γεννηθεί το 2002.Αυτός πώς θα πάρει το τεστ από το φαρμακείο;
Εν τω μεταξύ ανακοινώνουν τους διασωληνωμένους που ειναι σε ΜΕΘ. Οι άλλοι που χαροπαλευουν διασωληνωμένοι εκτός, σα να μην υπάρχουν. Κ είναι κ πολλοι.
Σήμερα κι εμένα κάποιοι από τους μαθητές μου είπαν ότι δεν σκοπεύουν να έρθουν από Δευτέρα γιατί φοβούνται μην κολλήσουν. Κάποιοι άλλοι με ρωτούσαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν πώς ακριβώς πιστοποιείται ότι έκαναν το τεστ. Αν θα πρέπει να το φέρουν μαζί τους. Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος. Ντράπηκα κυριολεκτικά να τους εξηγήσω πώς δουλεύει όλο αυτό. Τόση γραφειοκρατία χωρίς λόγο καθώς μπορεί ο καθένας να δηλώσει ψευδές αποτέλεσμα χωρίς καμία κύρωση. Νιώθω ότι χάνω και την αξιοπιστία μου και την εμπιστοσύνη των μαθητών μου όταν πρέπει να τους λέω όλες αυτές τις αρλούμπες.
Λενε για τον άνθρωπο που του έβγαλαν την πρίζα του αναπνευστήρα, συναγεται ότι ήταν σε κοινό θάλαμο αφού λέει ενοχλήθηκε ο διπλανός, κ περναει έτσι απαρατήρητο....
Επειδή τα θεωρείς εσύ αρλούμπες. Στην κατάσταση όμως που είμαστε λίγα εργαλεία βοηθούν. Να τα εκτιμούμε ένα προς ένα γιατί για κάποιους είναι σωτήρια. Πήρατε τα τεστ σας;