0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ σοβαρή η καταγγελία των βιοπαθολόγων!!! Σοκαριστική, αν σκεφτεί κανείς τις ευθύνες της κυβέρνησης, που επιβάλλει το rapid τεστ.
Όσοι πήγατε σήμερα στα Λύκεια, σε ποια κατάσταση βρήκατε τα παιδιά; Εγώ τα βρήκα σε διάθεση χαβαλέ, του στιλ ήρθαμε να δούμε ο ένας τον άλλον και φυσικά όχι για μάθημα. Διαγωνίσματα σκέφτεται να βάλει κανείς;
Το ένα από τα δύο περιστατικά προ διμήνου το πολύ, δεν ξέρω αν τότε κυκλοφορούσαν παλιά rapid. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία, μακάρι οι άνθρωποι να κάνουν τα self, να τα κάνουν σωστά, να τα δηλώνουν όπως πρέπει και να κάνουμε και τον σταυρό μας... Γιατί οι Βιοπαθολόγοι, ας πούμε, υποστηρίζουν επισήμως αυτό: https://www.alfavita.gr/koinonia/347473_self-test-sti-dikaiosyni-prosfeygei-i-enosi-biopathologon
Μια τέτοια διάθεση περιγράφεται από παντου, από ο, τι ακουω, λογικό μου φαίνεται εμενα. Σχετικά με διαγωνισματα, εμάς ο διευθυντής μας παρακάλεσε στο συλλογο, να δείξουμε συνεση κ να μην τα εξοντώσουμε. Τόνισε ότι δεν επαρκούν οι βδομάδες για να βάλουμε όλοι, αφου 3 διαγωνισματα/μαθητή τη βδομάδα είναι το μέγιστο. Τοποθετήθηκε κατά των πολλων διαγωνισματων ουτως η αλλως,γιατί τόνισε δεν είναι αυτή η ουσία κ να θυμόμαστε ότι πολλοι μαθητές είναι πολυ πιεσμενοι για πολλούς λόγους. Τον βρήκα πολυ σωστό.
Το διαδικτυακό διαγώνισμα έχει την ίδια ισχύ με το διαγώνισμα διά ζώσης; Είναι ισότιμα δηλαδή; Εγώ θέλω να βάλω στο β΄ τετράμηνο, αλλά ακόμη στο σχολείο δεν υπάρχει καμιά συνεννόηση για το θέμα.
Τα παρελκόμενα αυτά των self test είναι αυταποδείκτως εστίες μόλυνσης και διασποράς του ιού με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο και η δημόσια υγεία.-Αν υποθέσουμε ότι τα τεστ αυτά είναι αναγκαία και παρακάμψουμε όλα τα άλλα ερωτήματα που τίθενται, δεδομένου ότι εσείς δια της ανοχής σας έχετε αποδεχτεί ως νόμιμη και μη εκθέτουσα σε κίνδυνο την δημόσια υγεία τη μη τήρηση των ίδιων μέτρων ασφαλείας στις τηλεποτικές εκπομπές επειδή οι συμμετέχοντες σε αυτές έχουν υποβληθεί προηγουμένως σε rapid test το οποίο ήταν αρνητικό, γιατί τότε οι μαθητές υποχρεώνονται να τηρούν τα ίδια μέτρα ενώ θα έχουν και αυτοί υποβληθεί σε rapid test (self test) το οποίο θα είναι αρνητικό ;;;https://www.makeleio.gr/%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-4/%CE%A4%CE%99-%CE%98%CE%91-%CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%95%CE%A4%CE%95-%CE%A4%CE%A9%CE%A1%CE%91-%CE%9A%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%95-%CE%A0%CE%9B%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%91-%CE%95%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CE%BC/