0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το αυτό. Είσαι υπέρμαχος των καταλήψεων; Άλλος ένας μαθητοπατέρας και υπερασπιστής της διάλυσης; Στα λίγα που φτιάχνουμε υπάρχουν αρκετοί για να διαλύουν. Ποιοι μόρφωσαν αυτά τα παιδιά που φτάνουν στο σημείο να βάζουν ως αίτημα στην απεχθέστατη ούτως ή άλλως ενέργεια της κατάληψης το άνοιγμα των φροντιστηρίων. Η συνείδησή μου πληγώνεται αλλά δεν αδικώ τα παιδιά έχουν πολλούς ως φαίνεται καθηγητάδες να τα υποκινήσουν. Στην απαξίωση και στη διάλυση του δημοσίου σχολείου δεν συμμετέχω. Ευτυχώς που υπάρχει πια η διέξοδος της webex γιατί κάποια παιδιά έχουν ανάγκη το σχολείο. Πόσο θα ήθελα να υπήρχε και στα χρόνια μας που μας κλείσανε το σχολείο για ένα δίμηνο σχεδόν και χωρίς διαδίκτυο χωρίς καθοδήγηση προετοιμαζόμασταν για τις πανελλήνιες! Μεγάλη ευλογία η webex!
H ξεφτίλα είναι 50 χρόνια τώρα με ευθύνη όλων αγαπητέ, κ κυβερνήσεων κ εκπαιδευτικών . Ξενόγλωσση εκπαίδευση κ
Αν ισχύει πάντως ότι τη Δευτέρα ανοίγουν τα φροντιστήρια ενώ είναι κλειστά τασχολεία, μιλαμε για μεγάλη ξεφτίλα στην οποία δεν έχει συμβάλει κανεις μας εκτός από την άθλια υπουργό. Το esos μάλιστα χτες είχε μελό επιστολή μαθητή γ λυκείου που ζητούσε να ανοίξουν φροντιστήρια. καταφανώς στημένη, αφού το πρωί είχε ανεβάσει κ κατέβασε κακήν κάπως επιστολή μαθητή γ γυμνασίου που παραπονιόταν ότι οι καθηγητές τρέχουν την ύλη λόγω τράπεζας θεμάτων. Όταν έπεσε το κράξιμο στα σχόλια την απέσυραν. Μάλλον παίχτηκε στα ζαρια, άνοιγμα γυμνασίων ή φροντιστήρια, το πρωί έγερνε η ζυγαριά στα γυμνάσια κ έστησαν την επιστολή για προετοιμασια κοινής γνώμης αλλά μετά πίεσαν οι ιδιώτες κ αλλαξε η παρτίδα....
Ακριβώς. Εχεις απόλυτο δίκιο. Γι αυτό τα παιδιά τη ιδιωτικών δεν κάνουν κανένα φροντιστήριο στο Λύκειο. Τι, όχι;;;
Αυτό που για όλα έχουμε γνώμη και ας μην έχουμε περάσει από φροντιστήρια δεν βαριέσαι. Λοιπόν τα 100ευρα τα πληρώνουν αυτοί που πιστεύουν πως με 100ευρω κάνουν μαγκιά και επειδή πληρώνει η άλλη πλούσια 100 ευρώ στον μαθηματικο εγώ θα πληρώσω 120 για να πάρω την δόξα της γειτονιάς. Δεύτερον πάλι καλά που είναι τα φροντιστήρια(μετά λύπης το λέω μακάρι κάποτε να αφανιστουν). Τρίτο ποιο παιδί περνάει χωρίς φροντιστήριο? Αν μου βρεις ένα παιδί (αντε τρία) που έβγαλε πάνω από 13.000 μόρια χωρίς φροντιστήριο τότε θα σου πω μπράβο. 5000 μόρια μπορείς να βγάλεις χωρίς φροντ και να περάσεις κάπου αλλα είναι χαζό το σύστημα που το αφηνει
Δεν διαφωνώ σε ότι λες.Ποιο γυμνάσιο από δημοτικό αρχίζουν. Δεν υπάρχει δάσκαλος να μην κάνει ιδιαίτερα. Αλλά επέτρεψε με άλλες εποχές οι δικές σου άλλες τώρα.ΥΓ Το ότι είχες ύλη τετραπλάσια και όχι ίντερνετ είναι προς συμφέρον σου. Αλλά ανοίγω άλλο θεμα
Απάντηση στο ερώτημά σου με άλλο ερώτημα: τα παιδιά που γράφουν τρία δεν πηγαίνουν στο φροντιστήριο;;; Μπίζνα κανονική!!! Με δέσμες, χωρίς φροντιστήριο, α΄δέσμη, 5.960 μόρια, πώς σου φαίνονται; Αντιστοιχούν σε 18.665 με το σημερινό σύστημα! Ή είσαι μικρός και δεν γνωρίζεις τη μοριοδότηση των αρχαίων; Ιατρική, μαθητής μου πέρσι χωρίς φροντιστήριο και σιγά μην τον βγάλουν στα κανάλια (δεν θα ήθελε κιόλας) να χαλάσει η μόστρα των ιδιαίτερων!!! Άλλος πιο παλιά, μετανάστης, 17.000, χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια και στο σπίτι να ακούει μόνο αλβανικά. Τα λεφτά όμως είναι πολλά και το Υπουργείο έχει την ησυχία του, γιατί αλλιώς τόσοι άνεργοι (μαζί κι εγώ) θα φώναζαν!!!! Αλλά να λέμε τα πράγματα όπως έχουν. Φυσικά και μαθητής που έχει στόχο, προσπαθεί με καλή καθοδήγηση από το σχολείο του και μόνο μπορεί να περάσει όπου θέλει, όπου στοχεύει!!!!! Οι μαθητές ΜΟΝΟΙ τους καταφέρνουν όσα καταφέρνουν...δεν μας χρειάζονται. Καθοδηγητές είμαστε. Και για αυτό τα 100άρια που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω, υπάρχουν για να ξεχωρίζουν κάποιοι για τα λεφτά τους. Αν κανείς δεν πήγαινε φροντιστήριο, στις ίδιες σχολές θα περνούσαν με την ίδια σειρά! Το υπογράφωω...κανένας επειδή και μόνο κάνει μαθήματα έξω, πετυχαίνει. ΚΑΝΕΙΣ! Στην εποχή μας που υπάρχουν ΟΛΑ παντού, το φροντιστήριο είναι μια βλακεία. Και έχω δουλέψει αναγκαστικά και εγώ χρόνια σε αυτά. Αλλά επιμένω: δεν χρειάζονται!!! Κάνουμε καλά και συστηματική δουλειά στο σχολείο. Και όλα είναι θέμα μελέτης του καθενός από εκεί και πέρα...
Να @@σω τις σπουδες και τα μεταπτυχιακά σας. Το Σύνταγμα και τη Συνθήκη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΔΕΝ τα έχετε διαβάσει ποτε! Μας κοροιδεύει η κυβερνηση κανονικά κι εσείς όλοι οι σπουδαγμένοι -μη @@σω- χορευετε το χορό της μαριονέτας. Απο φόβο και τρομοκρατία της ΕΔΕ πάτε και βαζετε μπανονέτες στο στομα και στη μύτη σας διαιωνίζοντας το αφήγημα του ''φονικού ιού''. Τοσο φονικός δηλαδη που με τις συστάσεις του υπουργειου περιβαλλοντος τα θετικά βιολογικά δείγματα απλώς τυλίγονται σε διπλή σακούλα και απορρίπτονται στους κοινούς κάδους απορριμμάτων, χααχαχα. Απιστευτο δουλεμα! Αν ρωτήσετε υγειονομικούς, όλοι θα σας πουν οτι βιολογικά δείγματα θετικά σε ιούς συλλέγονται από ειδικές εταιρίες και καίγονται με ειδικό τρόπο.Α ρε δουλεμα που τρώτε. ΥΓ Μη ξεχάσετε να κανετε το τεστ για να το δειξετε αυριο σαν καλά παιδακια στο διευθυντή σας, που μαλλον και ο ιδιος τηρεί να μετρα απο φοβο μη χασει τη θεσουλα του και το διακοσάρι.Αντε γεια ελληνες.