0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα είμαι θυμωμένη. Έκανα τόσο συνειδητά την δουλειά μου στο webex. Ούτε ώρα δεν έχασα. Και σήμερα έχασα όλη την ημέρα και αύριο τις πρώτες ώρες μέχρι να πάρω το μοριακό και έχασε και ο γιος μου την ημέρα. Να γυρνουσαμε σχολείο δεν λέω αλλά τρελάθηκα από την πρώτη εβδομάδα. Έχουμε δασκάλα στο σχολείο που το παιδί της πηγαίνει σε σχολείο με κρούσμα. Και μόνο ότι αναβάλω τόσο καιρό αναγκαίες εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς και τελικά σήμερα και στο κέντρο υγείας πήγα και σε μικροβιολογο, φτάνει για να μην νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Πήρα το αρνητικό τεστ και αντί να ανακουφιστω αγχώθηκα μην τυχόν κόλλησα σήμερα.
Στο φαρμακείο όπου πήγε ο σύζυγος να αναπληρώσει τα τεστ που κάναμε χτες (έκανα και τα δύο που είχα στην διάθεση μου) πληρώσαμε 5,30
Μόνο με τη webex ήμασταν σίγουρα ασφαλείς. Γίνεται να μείνουμε κλεισμένοι για πάντα; Το Πάσχα θα μας στοιχίσει το καλοκαίρι, όπως είχαν προβλέψει μερικοί. Με τόσο αργή ανοσοποίηση του πληθυσμού δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Τα τεστ είναι εργαλείο. Δεν σώζουν κανένα.
https://www.esos.gr/arthra/71163/ektoxeythikan-sta-142-ta-sholeia-me-koronoio-apo-54-synehis-enimerosi-apo-esosΑν θέλουν να γίνουν οι πανελλήνιες πρέπει να επιστρέψουμε στη webex. Δεν βλέπω φως! Και τα τεστ από δυο ένα. Όλοι μπροστά και όποιος έπιβιώσει.
Δεν τους περνάει καν από το μυαλό ότι οι Πανελλήνιες κινδυνεύουν, υποψιάζομαι. Εξάλλου, αν ο μαθητής δώσει την Δευτέρα και την Τρίτη πάρει διάγνωση για covid, σιγά μην μπουν στην διαδικασία να ψάξουν όσους βρέθηκαν μαζί του στην ίδια αίθουσα. Θα τις βαφτίσουν επαφές μη υψηλού κινδύνου. Όλα θυσιάζονται στο βωμό του τουρισμού....Τα δύο σελφ τεστ αντί του ενός οφείλεται προφανώς στο ότι τους κοστίζουμε πολύ ως εκπαιδευτικοί, μάλλον...