0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ έτσι είμαι με το εμβόλιο. Έπαθα μια πλάκα με το σελφ τεστ προχτές και χρησιμοποίησα και τα δύο για επιβεβαίωση. Στην αρχή το δήλωσα αρνητικό αλλά επικοινώνησα με τον ΕΟΔΔΥ και ξαναέκανα δήλωση θετικού τεστ. Χτες έκανα και ραπιντ το οποίο πλήρωσα και μοριακό σε ΚΥ. Και αγόρασα τεστ για την Δευτέρα. Αλλά τώρα σκέφτομαι ότι δεν ξέρω αν θα δεχτεί την καινούργια δήλωση το σύστημα.
Για ποιον κωδικό μιλάτε; Δεν απαιτείται κανένας κωδικός για τη χειρόγραφη δήλωση. Το 90% των παιδιών του σχολείου έρχονται με χειρόγραφη και δεν ελέγχουμε κανέναν κωδικό.
Ναι αλλά εμείς πληρωνόμαστε με βάση το αν δηλώσαμε το τεστ στην πλατφόρμα ή όχι. Και το χειρόγραφο προϋποθέτει να έχει γίνει η δήλωση του τεστ από τους μαθητές
Έκανα δύο δηλώσεις. Πρώτα αρνητική και στη συνέχεια θετική.Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα
........να δηλώσετε θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα self-test και να εκδώσετε τη δήλωση αποτελέσματος: Δήλωση αποτελέσματος self-test για COVID-19 [PDF] ή Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα «Δήλωση αποτελέσματος self-test για COVID-19» εδώ.
Ευχαριστώ. Η διαφορά εδώ είναι ότι με το pdf μπορείς να αποθηκεύσεις την βεβαίωση στο κινητο ή ταμπλετ χωρίς να χρειάζεται να την εκτυπώσεις. Στην δεύτερη περίπτωση εκτυπώνεις απευθείας. Και στις δύο περιπτώσεις δίνεται κωδικός.
[...]harac, μήπως ξέρετε πού υπάρχει το πρωτόκολλο για την διεξαγωγή των Πανελληνίων φέτος;Θα αφήσουν να κλείσουν τόσο εύκολα τα τμήματα;
Υποψιάζομαι ότι δεν θα κλείνει τόσο εύκολα τμήμα Πανελλαδικών....