0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα πώς θα γίνονται Κυριακή?? Δεν λειτουργεί κανένα μικροβιολογικό...
Κατατοπιστικότατος...https://www.iefimerida.gr/ellada/o-dr-moriakis-biologias-ioannis-prassas-sto-iefimerida
Όσο για τα ονόματα της λίστας που παρατέθηκε στο νήμα που κλειδώθηκε, είναι ντροπή να τρομάζουν τον κόσμο για το εμβόλιο με νεκρούς δήθεν από το εμβόλιο. Η προπαγάνδα και η τρομολαγνεία και από τις 2 πλευρές είναι απαίσια
Οταν εχεις από τη μια 13000 νεκρούς που δεν ξέρεις ούτε το όνομα τους κ από την άλλη 40 νεκρούς σε μια αυθαίρετη λίστα που δεν έχει καμία σχέση με το εμβόλιο, δεν μπορείς να μιλάς για τρομολαγνεία και προπαγάνδα από τις δυο πλευρές.
https://www.kathimerini.gr/society/561429883/giannis-prassas-to-pragmatiko-dilimma-gia-oloys-einai-emvolio-i-ios/Συνέντευξη Γιάννη Πρασσα πάλι. Στο Τορόντο, όπου ζει κι εργάζεται, μέχρι πριν ένα μήνα είχε εμβολιάστει 70% των 12-17 κι 90% 18-24. Θα έχουν ανέβει κι άλλο τώρα τα νουμερα. Όταν ρωτήθηκε πως κατάφεραν να σημειώσουν τέτοια εντυπωσιακά ποσοστα εμβολιασμού, ενώ εμείς εδώ είμαστε τόσο χαμηλά, απάντησε μεταξυ άλλων, πως οι Καναδοί έχουν μικρότερη επιρροή από τηλεόραση κι εκκλησία, περισσότερη εμπιστοσύνη στην πολιτεια (μάλλον δεν τα έκανε μαντάρα ο Trudeau, δικό μου το σχόλιο) και καλυτερη παιδεια σχετικά με το θεμα (και γενικότερα γιατί επαιξε πολυ το συλλογικο έναντι του ατομικου,παλι δικο μου σχόλιο). Επίσης η πολιτεία έδωσε κίνητρο, θέτοντας συγκεκριμένα ποσοστά εμβολιασμού για αντίστοιχα ανοίγματα.
....και γενικότερα γιατί επαιξε πολυ το συλλογικο έναντι του ατομικου,παλι δικο μου σχόλιο). Επίσης η πολιτεία έδωσε κίνητρο, θέτοντας συγκεκριμένα ποσοστά εμβολιασμού για αντίστοιχα ανοίγματα.
Καλημέρα σε όλους και σε όλες.Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου..Μένω σε μια τουριστική περιοχή, με αρκετό κόσμο. Σήμερα το πρωί, είπα να βγω για ένα καφεδάκι. Επειδή φοβάμαι πολύ δεν έχω κάνει το εμβόλιο. ( Να τονίσω ότι δεν ανήκω σε καμία κατηγορία π.χ αντιεμβολιαστες..). Επειδή φοβάμαι όμως αποφευγω να κυκλοφορώ όπου έχει κόσμο, σταμάτησα ν πηγαίνω σε καφετέριες που γίνεται μακελειό και συνεχίζω να φοράω μάσκα παντού. Στο καφέ που ήρθα δεν έχει και πάρα πολύ κόσμο. Είναι χαλαρά. Εκεί που καθόμουν μόνος με την μάσκα ήρθα από πίσω ηλικιωμένοι και κάθισαν. Χωρίς μάσκες. Μετά από κάνα μισάωρο έρχεται μια κυρία και λέει: να σας φιλήσω, είμαι εμβολιασμενη. Και αναρωτιέμαι, γιατί η κυβέρνηση τα έχει βάλει μαζί μου;;; Γιατί με απειλεί;; Γιατί με αποξενώνει;;; Το μνμ αφορά καθαρά μια εμπειρία μου και δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν...
Καλημέρα σε όλους και σε όλες.Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου..Μένω σε μια τουριστική περιοχή, με αρκετό κόσμο. Σήμερα το πρωί, είπα να βγω για ένα καφεδάκι. Επειδή φοβάμαι πολύ δεν έχω κάνει το εμβόλιο. ( Να τονίσω ότι δεν ανήκω σε καμία κατηγορία π.χ αντιεμβολιαστες..). Επειδή φοβάμαι όμως αποφευγω να κυκλοφορώ όπου έχει κόσμο, σταμάτησα ν πηγαίνω σε καφετέριες που γίνεται μακελειό και συνεχίζω να φοράω μάσκα παντού. Στο καφέ που ήρθα δεν έχει και πάρα πολύ κόσμο. Είναι χαλαρά. Εκεί που καθόμουν μόνος με την μάσκα ήρθα από πίσω ηλικιωμένοι και κάθισαν. Χωρίς μάσκες. Μετά από κάνα μισάωρο έρχεται μια κυρία και λέει: να σας φιλήσω, είμαι εμβολιασμενη. Και αναρωτιέμαι, γιατί η κυβέρνηση τα έχει βάλει μαζί μου;;; Γιατί με απειλεί;; Γιατί με αποξενώνει;;; Το μνμ αφορά καθαρά μια εμπειρία μου και δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν...Καλημέρα giadim! Σκηνικά σαν αυτό που περιγράφεις, έχω δει κι εγώ. Με τους ηλικιωμένους πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί, είναι η αλήθεια, ευάλωτη ομάδα όπως και να το κάνεις.. Η κυβέρνηση σε απειλεί γιατί δυστυχώς αυτό ξέρει να κάνει καλά. Η apri έκανε μια πολύ καλή ανάλυση για την κουλτούρα των Ελλήνων. Νομίζω ότι έχουμε πολιτικούς που αντιστοιχούν σε αυτήν την κουλτούρα. Το θέμα είναι πως θα εξαλειφθεί αυτή η κουλτούρα. Πρέπει απο νωρίς να καλλιεργούμε ανοιχτά μυαλά, χωρίς επιρροή συντηρητικών κοινωνικών κατάλοιπων, ώστε να γαλουχηθούν οι αξίες της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης. Έτσι τελικά, αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε και πιο ανθρώπινους πολιτικούς.