0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως έχει σχέση με το ότι στους αναπληρωτές συχνά μεσολαβεί και ταξίδι με μεταφορικά μέσα;
Οι αναπληρωτές με μετακομίσεις μπροστά τους, να μην βρίσκουν σπίτια στα μικρά νησιά, χωρίς χρήματα, να κάνουν και rapid ενώ εμείς με self test. Προσωπικά έκανα 2 self test που αγόρασα μόνη μου αλλά θα πάω και για rapid σε δομή γιατί έχω συνάχι. Με τον covid εξαφανίστηκε κάθε άλλη νόσος και φοβόμαστε αλλά προτιμώ να κάνω τα τεστάκια μου (κάποιες φορές θα πληρώνω και μοριακό) παρά να μην γνωρίζω τι έχω. Το υπουργείο αν νοιαζόταν πραγματικά θα έπρεπε να ακολουθήσει το μοντέλο της Δανίας που τόσο θαυμάζει. Την Δανία δεν έσωσαν μόνο τα ποσοστά εμβολιασμού όπως μας λένε. Σε κάθε γειτονιά υπάρχουν μονάδες που κάνουν δωρεάν pcr και rapid σε όλους όσες φορές το επιθυμούν. Εμβολιασμένους και μη. Πριν πάνε για καφέ ή σχολείο ή στις δουλειές τους περνάνε και για το τεστάκι τους. Έτσι μειώνεις το πρόβλημα.
Και για τους μόνιμους μπορεί να προηγείται ταξίδι ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Τι είδους απαράδεκτες διακρίσεις προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε;
Ε δεν ξέρω, μια υπόθεση έκανα. Όπως και να χει είναι πολύ επικίνδυνο να στελνει ανθρώπους που έχουν ταξιδέψει με μέσα μεταφοράς μέσα σε έναν χώρο εργασίας που πρέπει να μείνει ασφαλής. Κάποια μέριμνα πρέπει να υπάρξει.
Όπως και να χει είναι πολύ επικίνδυνο να στελνει ανθρώπους που έχουν ταξιδέψει με μέσα μεταφοράς μέσα σε έναν χώρο εργασίας που πρέπει να μείνει ασφαλής.
Πράγματι πολύ επικίνδυνο να μπεις σε χώρο εργασίας αφού πρώτα κινηθείς με μέσο μεταφοράς. Θρίλερ πραγματικό. Όσοι μπαίνουν σε λεωφορεία και τρένα προτείνω να τους πετάμε μπογιά όπως τους αντιφρονούντες η χούντα της μιανμαρ. Να ξέρουμε να τους αποφεύγουμε. ΚιΝΔυνΟΣ ΘαΝΑτΟς
Όμως σε νόμους που έχουν σχετικά καλή κατάσταση, είναι επίφοβες οι μετακινήσεις ανθρώπων από άλλες περιοχές που ίσως είναι κόκκινες.
Νομίζω είναι επίφοβες οι μετακινήσεις από περιοχές που είναι μπορδοροδοκόκκινες όχι σκέτο κόκκινες Επίσης και για κεραμιδί και σάπιο μήλο έχω ακούσει κάτι αλλά δε θυμάμαι. Θα δω το βράδυ Ευαγγελάτο και μετά ΣΚΑΙ να ενημερωθώ και θα επανέλθω.
Δεν καταλαβεινω την ειρωνεία. Έχουμε μερη σχετικά απομονωμένα, νησιά κ μικρά δυσπρόσιτα χωρια που έχουν καταφέρει να μείνουν χωρίς κρούσματα, χωρίς σημαντικές συρροές τέλος πάντων. Είναι λίγο μυστήριο να στέλνονται εκεί για εργασία άτομα από περιοχές με διασπορά του ιού χωρίς μέτρα ασφαλείας, είναι κρίμα, το λογικό θα ήταν να προσπαθούμε να περιορίζουμε τη διασπορά, όχι να την επεκτείνουμε.
Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά ποια η λογική να στοχοποιούνται μόνο οι αναπληρωτές ως άτομα που μπορεί να διασπείρουν τον ιό. (μιλώ για η συγκεκριμένη διαφοροποίηση ως προς την απαίτηση ράπιντ στους μεν και σελφ τεστ στους δε).