0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όοοχι! Πρέπει να κολλήσει και ο εκπαιδευτικός!
Όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι θα είναι η χειρότερη σχολική χρονιά από τότε που θυμόμαστε τους εαυτούς μας.
Εντωμεταξύ μ αυτά που έχει νομοθετήσει η Κεραμίδα θα ήταν ούτως ή άλλως η χειρότερη χρονιά. Με αποτυχημένη δια ειρθση πανδημίας μαζί, έδεσε το γλυκό. Αλήθεια τώρα θέλω να κλειστώ σε μια σπηλιά να κάνω webex μέχρι να τελειώσει όλο αυτό. Η πανδημία τουλάχιστον γιατί η Κεραμίδα εκεί θα μείνει, μαζί με την παρακαταθήκη της.
Τόση εμπάθεια πια, γιατί; Τι έχει νομοθετήσει πια τόσο αλγεινό που θα σου καταστρέψει τη θητεία; Υπερβολές! Να μείνουν ανοιχτά τα σχολεία! Δεν φοβόμαστε πλέον όπως πέρσι. Και να νοσήσουμε ελάχιστοι θα κινδυνεύσουμε. Να τηρούνται όμως τα μέτρα. Είναι δύσκολο να πείσεις για την σοβαρότητα της κατάστασης τελικά ανεμβολίαστους αλλά και εμβολιασμένους.
Με τη μισή χώρα να κινδυνεύει και μάλιστα να αρνείται να το αποδεχτεί, δεν βλέπω πιθανό να γλιτώνουμε τα μέτρα κάποια στιγμή. Μην ξεχνάμε όμως κ τον παράγοντα των σοβαρών περιστατικών σε παιδιά που καταγράφονται διεθνώς. Υ.Γ. Οι υπουργοί παιδείας ιδίως αυτού του κόμματος, είναι διαχρονικά υπουργοί που μισούν τπ αντικείμενό τους και τους υπαλλήλους που το υπηρετούν. αλλά οκ ο καθένας όπως τη βρίσκει. Εγω δεν έχω μαζοχιστικά γούστα.
Δική σου εκτίμηση, χωρίς επιχείρημα. Κανένα μίσος. Πάθος ή ό,τι άλλο. Νομίζω απλώς ότι υπερβάλλετε. Με το θυμικό μας δεν γίνεται δουλειά. Ας επικρατήσει η λογική. Φέτος πάντως είναι όλοι στις θέσεις τους. Εκτός αν είστε Κοινωνιολόγος και περισσεύετε. Τότε κατανοώ το μένος σας. Θεωρώ ότι θα επανέλθουν τα μαθήματα αυτά ως γενικής παιδείας. Άλλου θέματος κουβέντα όμως. Στα της πανδημίας μου φαίνεται λογικό να κλείνουν τα τμήματα πιο δύσκολα. Θετικά τα μηνύματα για εμβολιασμένα παιδιά. Ευτυχώς αρκετοί προστρέχουν να προστατέψουν την οικογένειά τους.
Καταστροφολογία και πολιτικοποίηση της συζήτησης συνεχώς από συγκεκριμένα άτομα. Εδώ δε γίνεται καμία συζήτηση αλλά ο ένας προσπαθεί να πείσει τον άλλον με το ζόρι. Ο ευσυνείδητος εκπαιδευτικός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Είτε δουλεύει webex είτε δια ζώσης. Με λίγη τυπικότητα σε ανθρώπινα πλαίσια κανένας δε μπορεί να σε αγγίξει.Επίσης κάνουμε το εμβόλιο και νιώθουμε ασφαλέστεροι. Όσοι με το δίκιο τους δεν το κάνουν ελέγχονται 2 φορές την εβδομάδα. Τι άλλο να γίνει δηλαδή; Κάποιοι είναι με το ζόρι αντίθετοι σε όλα. Γνώμη μου είναι πάντως ότι πρέπει να ελέγχονται και οι εμβολιασμένοι, ίσως μια φορά την εβδομάδα μιας και αναρρώνουν γρηγορότερα, αλλά όλα τα τεστ έπρεπε να είναι δωρεάν μέχρι την πλήρη έγκριση των εμβολίων.