0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δευτέρα 13 με EduPass? Ξεκινά νέος κύκλος Big Brother. Θα παιχθεί στο gov.grΗ συνέχεια στις οθόνες μας...
Εννοείς ότι ξεκινάμε με τηλεκπαίδευση;
εγω καταλαβαίνω ότι έτσι θα λέγεται η σχολική κάρτα.
Αν θέλουμε να γλυτώσουμε από την πανδημία και τις συνέπιες της ή μόνη λύση είναι ο εμβολιασμός και η τήρηση των κανόνων αυτοπροστασίας. Διαφορετικά θα είμαστε εδώ για να συζητάμε για άνοιγμα - κλείσιμο σχολείων κλπ. Τα υπόλοιπα είναι για περνά η ώρα κα παριστάνοντας τους ειδικούς και κάνοντας αντίσταση κατά του ιδίου μας του εαυτού.
Κάνε τον κόπο και εξήγησε στην οικογένεια του νεαρού που πέθανε από θρομβώσεις μετά από τον εμβολιασμό του τι έφταιξε ως γιατρός του PDE που είσαι. https://www.dimokratiki.gr/03-09-2021/thlipsi-skorpise-o-thanatos-toy-31chronoy-kosta-mastrovasili-apo-ti-rodo/
Συγγενής του με μήνυμα του καθιστά ωστόσο σαφές ότι προυπήρχε το πρόβλημα και επισημαίνει ότι δεν έχει ακόμη υπάρξει σαφής ένδειξη για την αιτία του θανάτου του.Συγγενής του εκλιπόντος ανήρτησε στο facebook στην σελίδα της εφημερίδας το ακόλουθο σχόλιο:“Καλησπέρα σας, σας ζητάμε να σεβαστείτε το πένθος της οικογένειας. Η νεκροψία δεν έχει γίνει ακόμα οποτε δεν υπάρχουν πληροφορίες για το θάνατο του εκτός του ότι πέθανε από καρδιακή προσβολή λόγο θρόμβου που είχε στο πόδι. Ο Κώστας είχε προβλήματα με θρομβώσεις πριν από τον εμβολιασμό του. Σας παρακαλώ να κατεβάσετε τις φωτογραφίες που φαίνεται η οικογένεια. Ευχαριστώ
Εσείς ορίσατε υπεύθυνο διαχείρισης covid? Εμείς τίποτα ακόμα, αν και πέρυσι στο σχολείο που ήμουνα, άλλος ορίστηκε υπεύθυνος, αλλά η διεύθυνση ανέλαβε εξ ολοκλήρου το θέμα. Όσο για το rapid, πού θα γίνει 12/9; Εξηγήστε μου παρακαλώ.
@Εσπερος κλαίω Μου αρέσει που έβγαλαν και οδηγίες στα 25αρια τμήματα και σε τάξεις- τρυπες.