0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ καλά θα κάνεις... εάν φοβάσαι και για σένα και για τους οικείους σου...Εφόσον δεν βρέθηκε εμβόλιο το σωστό είναι να παραμείνει το λοκ-νταουν...
Αν δε γίνει το α) που είναι και το πιο βασικό, πολύ φοβάμαι ότι θα πάμε σε απεργία... Είμαστε Ευρώπη εκεί που συμφέρει τους Κυβερνώντες κι όχι εκεί που δεν τους συμφέρει; Εγώ προσωπικά, υπολογίζω πως κι όλοι οι συνάδελφοι θα πράξουν το ίδιο, θα αρνηθώ να μπω σε τάξη με πολλούς μαθητές, θα το πω στον Δ/ντή, θα καλέσω τον Δ/ντή στη ΔΔΕ κι αυτός ας μου απαντήσει τεκμηριωμένα, με έγγραφα από το Υπουργείο πώς θα προστατευτώ. Κι αν δεν το κάνει, μια χαρά αναρρωτική μπορώ να πάρω (ομοίως κι οι άλλοι συνάδελφοι).
Συνάδελφοι όταν τα σχολεία ανέστειλαν την λειτουργία τους κανείς δεν έθεσε ηθικά διλήμματα. Τώρα που πιθανον πλησιάζει η αντίστροφη κίνηση γιατί προτάσσετε ηθικά διλήμματα; Μήπως καταλάβαμε λάθος από αυτή την πανδημία;
Ας στειλουν οι ειδικοι τα δικα τους παιδια πρωτα να συνεισφερουν στην ανοσια της αγελης. Μετα ισως στειλουμε κι εμεις τα δικα μας.
Τώρα το λες. Όταν αρχίσουν οι απουσίες θα αλλάξεις γνώμη.
Σιγά. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δε μένει κανένας από απουσίες. Είναι γνωστό.Από την άλλη, το πιο πιθανό είναι πως δε θα υπάρχει υποχρεωτικότητα στη φοίτηση, ειδικά για τα μικρά παιδιά, αφού θα συνεχίζεται κι η τηλεκπαίδευση, συν ότι αρκετοί εκπαιδευτικοί δεν πρόκειται να εμφανιστούν.
Λες να βαλω τις απουσιες πανω απ τη υγεια των παιδιων μου; Μαλλον δεν εχεις παιδια. Εγω εχω και παιδια και δικηγορο ετοιμο