0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ''διαβάσα'' κι εσένα και τις ''λογικές'' εξηγήσεις σου. Δεν με πείθεις και ιδιαίτερα, βέβαια, αλλά αφού δεν θέλεις να ανοίξουν τα σχολεία... (μην φουντώνεις, για το καλό της δημόσιας υγείας νοιάζεσαι κι εσύ, και είσαι λαμπρός εκπαιδευτικός)Όμως, γιατί να έχει δίκιο ο τάδε λοιμωξιολόγος και εσύ, και όχι ο Τσιόδρας, ας πουμε;Τα σχολεία θα ανοίξουν κατά τον Μάη, όπως φαίνεται. Ήδη αποδίδει ο εγκλεισμός μας. Έχουμε ακόμα έναν μήνα μπροστά μας. Καλά θα πάμε!
Η εμπειρία θα έπρεπε να τους βοηθήσει για να μην ξεκινάνε οι ιοί. Εκτός από τον πληθυσμό της κάθε χώρας υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να λαμβάνονται υπ`όψιν για τις συγκρίσεις, όπως η δυνατότητα για τη λήψη σκληρών μέτρων. Και το Σαν Μαρίνο έχει 1002 νεκρούς ανά εκατομμύριο αλλά δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης.
... αυτό το απρόσωπο webex με κλειστή κάμερα...
Εσύ έχεις κλειστή κάμερα, ή οι μαθητές σου;
Εγώ και κλειστή κάμερα και κλειστό μικρόφωνο! Παραδέχεσαι;;
Πάντως, άσχετο με το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία, προτιμώ χίλιες φορές το μάθημα σε σχολείο από αυτό το απρόσωπο webex με κλειστή κάμερα. Άσε που έχουν επηρεαστεί τα μάτια μου να διορθώνω εργασίες στον υπολογιστή. Μέχρι ζαλάδες έχω από την κακή στάση του σώματος στην καρέκλα....Τώρα σε σχέση με την επαναλειτουργία των σχολείων, θα βρεθεί γονιός να στείλει το παιδί του στο σχολείο, αν δεν υπάρχει θέμα απουσιών;
Ανέμενε.ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ τέτοια αντίδραση (για το "καλό" κ ποιός το υπερασπίζεται!! )Είπαμε:ΚΑΠΟΙΟΙ αργούν να καταλάβουν.Ααααα ΚΑΙ:ΤΟ ΠΡΟ
Καλά, όσο για διορισμούς (μαζικούς), ας το ξεχάσουν οι περισσότεροι & δυστυχώς!