0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
[voice of mod]Συνάδελφοι, don't feed the erisec.Όποιος συνάδελφος θέλει να στήσει raspbery pi, ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική λύση στο σχολείο του, ΜΕΤΑ την καραντίνα, μπορεί να ανοίξει ένα καινούριο θέμα να ζητήσει τεχνικές συμβουλές. Είμαι σίγουρη ότι ο erisec και πολλοί άλλοι θα προστρέξουν σε βοήθειά του. Όποιος συνάδελφος θέλει να προτείνει τεχνικές λύσεις, ΜΕΤΑ την καραντίνα, τις οποίες έχει στήσει και χρησιμοποιήσει, επίσης μπορεί να ανοίξει καινούριο θέμα και να το κάνει.... όποιος συνάδελφος (ή μη) θέλει να μας κάνει κλύσμα προτάσεις που ούτε έχει χρησιμοποιήσει, ούτε έχει στήσει, ούτε έχει υποστηρίξει τεχνικά σε άλλους συναδέλφους, θα φάει ποινές για σπαμάρισμα...
Μην κάνεις την εξαίρεση κανόνα συνάδελφε.Για το 90% των εκπαιδευτικών, εφόσον φυσικά μάθουν να δουλεύουν σε Libreoffice (εκεί χρειάζεται παιδεία και επιμόρφωση), ένα rasberry4 (κόστος 60 ευρώ) είναι υπέρ αρκετό. Συνδέεται και σε δύο οθόνες, οπότε με 2 φτηνές σαραντάρες TV μέσα στην τάξη την κάνεις την δουλειά σου. Μια για πάντα, χωρίς να χρειάζεται οπωσδήποτε να έχεις προτζέκτορες (που καίγονται οι λάμπες τους μετά από λίγο), ή λάπτοπ που χαλάνε. Αρκεί βέβαια να μην βρεις σπασμένες τις τηλεοράσεις, μετά από το διάλειμμα..... (623265)Χ60=37.000.000. Με 37 εκατομμύρια ευρώ έχεις εξοπλίσει και τον τελευταίο μαθητή της
Δεν αναφερόμαστε για ΜΕΤΑ την καραντίνα. Για λυσεις ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της καραντίνας συζητάμε.
Α, και η Κεραμέως δεν νομίζω να ακούσει κάτι, όσο μεγάλα γράμματα κι αν κάνεις.
Το αντίθετο. Τώρα που είμαστε όλοι μαζεμένοι και επώνυμοι στο σχολικό δίκτυο, μπορούμε να κάνουμε δημοψήφισμα, και να καταθέσουμε την (όποια) απαίτησή μας στο υπουργείο, με την απειλή απεργίας αν δεν την κάνει δεκτή.
Σούπερ ιδέα! Οργάνωσέ το! Περιμένουμε νέα σου εναγωνίως.
Ήδη προσπαθώ να πείσω τον σύλλογό μου να βγάλει ανακοίνωση.Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να τους πείσω.Ελπίζω να προσπαθήσεις και εσύ.
Εγώ έχω άλλη άποψη για την εργατική συσπείρωση και τον συνδικαλισμό, και κατά συνέπεια άλλη δράση. Εσύ που έχεις αυτή την άποψη, θα φροντίσεις να επωμιστείς και το βάρος της υλοποίησής της είτε μόνος σου , είτε μαζί με όποιον άλλο έχετε σύμπνοια απόψεων.
Σε αυτή την περίπτωση καταγγελία σε κοινωνικό λειτουργό ή ακόμα και σε δικαστικό.Δεν μπορεί ο ξεροκέφαλος πατέρας να καταστρέφει το μέλλον του παιδιού του.Αν ο λόγος είναι ότι φοβάται το wifi ο πατέρας, υπάρχει και το καλώδιο ethernet.Παράθεση από: Landau στις Απριλίου 10, 2020, 02:06:09 pmΣιγά μην του κάνει και μήνυση.. τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα!!!
Σιγά μην του κάνει και μήνυση.. τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα!!!
Εγώ θα του έκανα, ως σχολείο και ως σύλλογος διδασκόντων.Ότι παρεμποδίζει την εκπαιδευτική διαδικασία.
ΝΑ πως θα "δράσει" ο erisec:Χορτάσαμε "Διαφωτισμό".....
'Ελεος με το τρολ εδώ μέσα...