0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε και? Αν δεν υπαρχουν λεφτα τι θα μοιρασει? Ο ιδιωτικος τομεας που ειναι κλειστος εδω και μηνες πως θα πληρωσει τις υποχρεωσεις του ? Και αν δεν τις πληρώσει ο ΙΤ δεν κινδυνευουν αμεσα συνταξεις μισθοι και στο Δημοσιο?
Και τι σημαίνει αυτό; Ότι θα "θυσιάσουν" τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές; Ωραία πολιτική, με σχεδιασμό και άριστη υλοποίηση...!!!
Όσο ο κάθε θεσμός (πχ εκπαίδευση) ΔΕΝ εξυπηρετεί τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης (δλδ την "αναπαραγωγή" της: πχ του συστήματος),Τόσο θα "εξασθενεί" η τροφοδοσία της με
Είσαι απλά λάθος.Οι δυνάμεις καταστολής, η θρησκεία και η εκπαίδευση είναι τα δεκανίκια της άρχουσας τάξης.Χωρίς αυτά τα τρία, τίποτα δεν δουλεύει."Princess Alice is watching you" Experimenthttps://www.youtube.com/watch?v=aWx_uVDh4CwΧωρίς την αόρατη πριγκίπισσα στην οποία έχουμε εκπαιδευτεί να υπακούμε από παιδιά, η άρχουσα τάξη θα χρειαζόταν ένα αστυνομικό για κάθε πολίτη. Α...και επίσης έναν ακόμα αστυνομικό, για κάθε αστυνομικό που προσέχει τον πολίτη.
Το ΑΚΡΙ
Δεν λέμε το ίδιο.Αυτό που λέω εγώ είναι ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΟΡΑΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ!https://www.youtube.com/watch?v=aWx_uVDh4CwΧωρίς αυτήν την πριγκίπισσα, η άρχουσα τάξη καταρρέει.Μας έχουν ανάγκη, λέω εγώ. Εσύ λες το αντίθετο.
Όλα τα παραπάνω σημαίνουν για μας τους "απλούς" ότι πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία: ΔΕΝ αλλάζουμε; Τόσο το χειρότ
Και τι προτείνεις; Επειδή είναι αδύνατον να μην επιστρέψει κάποια στιγμή η Γ λυκείου στα σχολεία, γιαυτό πρέπει να επιστρέψουν όλοι ταυτόχρονα για λόγους "δικαιοσύνης"; Επειδή κάποιοι τους έτυχε φέτος να πεθάνουν από κορονοϊό, μήπως να πεθάνουμε και όλοι μας για λόγους "δικαιοσύνης";Δεν πάμε καλά.....Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα;;;
Τα παιδιά πρέπει να επιστρέψουν στα σχολεία τους, ναι και με οποιοδήποτε τίμημα. Πρώτον διότι ειδικά τα μικρά πρέπει να τα φυλάει κάποιος για να πάνε οι γονείς να δουλέψουν και να κινηθεί η οικονομία. Δεύτερον διότι η επιπτώσεις στην ανάπτυξη και την ψυχολογική υγεία των παιδιών είναι ίσως σημαντικότερες από τις επιπτώσεις στην υγεία κάποιων ενηλίκων. Και αν στα χωριά και τα
Εγώ, αν δεν κάνουν τακτικά τεστ κορονοϊού τα παιδιά της τάξης μου, στην τάξη δεν μπαίνω!Το κατάλαβες, ή να στο κάνω ακόμα πιο λιανά;Παιδί της τρίτης λυκείου εξετάσεις ΔΕΝ θα δώσει, αν δεν περάσει πρώτα τεστ κορονοϊού.Να φροντίσει το κράτος να έχεις τις κατάλληλες μονάδες ελέγχου, έξω από κάθε εξεταστικό κέντρο.