0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εν αντιθεσει με εσενα, ψαγμενε, ευχομαι να παψει η καραντινα.
Oi Κινέζοι δεν επέστρεψαν στην κανονικότητα επειδή δεν είχαν νέα κρούσματα!Είχαν και έχουν νέα κρούσματα.
Eγώ, πάλι, εμπιστεύομαι τους εγχώριους ειδικούς (τον Τσιόδρα).
Το πότε θ' ανοίξουν τα σχολειά δεν τ' αποφασίζομε ημείς. Αλλά το υπουργείο. Κι ούτε θα μας ρωτήσει όπως δε ρωτάει ποτέ τίποτα και κανέναν για ό,τι κάνει. Μονοψήφιος αριθμός ανθρώπων λαμβάνουν τις αποφάσεις. Τώρα το αν από ζήτημα υγείας τα σχολειά κάνει ν' ανοίξουν ή όχι τι να πω. Πραγματικά δεν ξέρω. Κι ακούω κι εγώ γνώμες ειδικών που διίστανται. Επομένως δε θ' ασχοληθώ με το θέμα. Αλλά κάτι άλλο θέλω να είπω. Κι είναι για την κυβέρνηση κι είναι δικιά μου άποψη αυστηρά. Όταν εφαρμόζεις στρατιωτικού τύπου απαγορεύσεις και παράλληλα ενισχύεις σοβαρά κι υπεύθυνα τη δημόσια υγεία πράγματι τ' απαγορευτικά σου μέτρα είν' υγειονομικά. Όταν ΔΕ συνοδεύουνται από ενίσχυση των νοσοκομείων τότε λογίζουνται χ ο υ ν τ ι κ ά. Αυτά από μένα.
@Leon21 Όταν εφαρμόζεις στρατιωτικού τύπου απαγορεύσεις και παράλληλα ενισχύεις σοβαρά κι υπεύθυνα τη δημόσια υγεία πράγματι τ' απαγορευτικά σου μέτρα είν' υγειονομικά. Όταν ΔΕ συνοδεύουνται από ενίσχυση των νοσοκομείων τότε λογίζουνται χ ο υ ν τ ι κ ά. Αυτά από μένα.Άλλη μια φορά με καλυψες Leon.
Aν πιάσει νωρίς ο κορονοϊός το φθινόπωρο και κλείσουν τα σχολεία από Οκτώβριο πολλοί αναπληρωτές θα μείνουν άνεργοι
Mα αναμένουν ένα δεύτερο κύμα του ιού το φθινόπωρο, πότε ακριβώς δε το γνωρίζουμε, ούτε και μπορεί να γίνει πρόβλεψη. Όμως, όλοι (Γιαμαρέλλου, Γώγος, Μόσιαλος, Σύψας...) λένε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό, οπότε από τον Οκτώβριο και μετά θα είναι επίφοβα τα πράγματα και πιθανώς να ξανακλείσουν τα σχολεία (κι όχι μόνο). Ο ιός θα γίνει κάτι σαν εποχική γρίπη και μόνο με το εμβόλιο θα επιστρέψουμε στην πλήρη ομαλότητα. Εξάλλου, μ' όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση ανατρέπονται τα πάντα κι όχι μόνο στα σχολεία που θ' ανοίξουν μάλλον νωρίτερα από τις 11/9 για να καλυφθεί η προηγούμενη ύλη, ούτε και στην τηλεργασία που θα "δίνει και θα παίρνει", αλλά στην οικονομία, στον τουρισμό, στην ανεργία, τις επιχειρήσεις κλπ. Με τις φάσεις αναπληρωτών λες να καθίσουν ν' ασχοληθούν τότε; Θα πρόκειται για τη χειρότερη οικονομική καταστροφή...!
Oi Κινέζοι δεν επέστρεψαν στην κανονικότητα επειδή δεν είχαν νέα κρούσματα!Είχαν και έχουν νέα κρούσματα.Eγώ, πάλι, εμπιστεύομαι τους εγχώριους ειδικούς (τον Τσιόδρα).Χαιρετίζω τη στάση σου, ωστόσο.