0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί πάλι το ίδιο κόμμα δεν θα βγει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δείτε τι λέει ο Αμερικάνος ειδικός και βγάλτε συμπεράσματα...
Ισως, λοιπόν, τα γνωρίζει αυτά ο κ. Τσιόδρας και επιμένει να τα "ανοίξει" όλα τώρα (κι όχι σταδιακά), ώστε να αποκτήσουμε την περίφημη "ανοσία αγέλης" κι όταν τα πράγματα χειροτερέψουν το φθινόπωρο (COVID 19, & γρίπη), να μη βγει το ΕΣΥ εκτεθειμένο και κατ' επέκταση ούτε οι κυβερνώντες. Οψόμεθα...
sapore, μακάρι να είχα την αισιοδοξία σου. Εγώ πάλι πιστεύω ότι ελλείψει τεστ δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, μόνο υποθέσεις κάνουμε. Επίσης, σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να θεωρηθώ ρατσίστρια, αλλά θέλω να θέσω ένα ερώτημα: στην Ελλάδα έχουμε πολλά γκέτο, όχι μόνο προσφύγων και μεταναστών. Έχουν ελεγχθεί εκ των προτέρων όπως θα έπρεπε; Αν είχαν ελεγχθεί, πόσα θα ήταν τα κρούσματα;
@ Sapore"Αφηγήματα"πολλά: Όλα δικαιολογημένα: ΚΑΙ της PEAT και του tiel και "δικαιολογημένα":Νοητικές κατηγορίες που του "έφτιαξαν" τα σχολεία: Λόγος να αισθάνεται "ωραία" που ανήκει στο 99% αλλά και λόγος αποτυχίας του:Συνάδελφε, αν γίνεται μετάφραση θα το εκτιμούσα.
Δυστυχώς κανένα "κατσαβίδι" (Νοητικές κατηγορίες {τρόπος δλδ} που μας μάθαν να σκεφτόμαστε [έστω για το 99% για να μην είμαι απόλυτος])ΔΕΝ μπορεί να "φτιάξει" με "κατσαβίδι".ΑΝ δεν έχεις άλλο "εργαλείο" είσαι καταδικασμένος να χρησιμοποιείς το "κατσαβίδι" που σου μάθαν (στα σχολειά) ως το θάνατό σου.Οι επόμενες γενιές έχουν μια ελπίδα για άλλο "κατσαβίδι".Sorry, ΔΕ γίνεται πιο λιανά ΑΝ δεν έχεις φάει χρόνια σκέψης πάνω σε αυτό (δλδ το αν το "κατσαβίδι" που σου μάθαν είναι αποτελεσματικό ή θα έπρεπε να το αλλάξεις).Τα ίδια τα αποτελέσματα (πραγματικά γεγονότα) ή σε "αφήνουν" να το χρησιμοποιείς για χρόνια (το "βέλτιστο" θα ήταν ως το θάνατό σου) ή θα αναγκαστείς (γιατί δε γίνεται από μόνος σου να αναρωτηθείς: "Ρεεε μπας κ θα έπρεπε να χρησιμοποιώ άλλο "εργαλείο" ; ) να το αλλάξεις , αφού θα "σπάζει" διαρκώς [όπως πχ μπορεί να γίνει με την €ποχή του κορωνοϊού, αλλά και να μη γίνει τώρα θα γίνει το 2150μΧ].