0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εννοεί τις άδειες ειδικού σκοπού, έτσι; Αυτός ο Τσιόδρας μας τα λέει πολύ περίεργα, τα παιδιά λέει δεν κολλάνε τους άλλους!!! Μα καλά, τόσοι συνάδερφοι που αρρωσταίνουμε κάθε χρόνο, από πού κολλάμε;
Παρατηρώ ότι... Στη δουλειά δεν κολλάει.Στη βόλτα κολλάει.Στο σχολείο δεν κολλάει.Στους ανοιχτούς χώρους κολλάει.Στις τράπεζες, δικαστήρια, υποθηκοφυλακεία δεν κολλάει.Στην διαδήλωση κολλάει.Τη μέρα δεν κολλάει.Τη νύχτα κολλάει.Παρατηρώ ότι......
Αυτός ο Τσιόδρας μας τα λέει πολύ περίεργα, τα παιδιά λέει δεν κολλάνε τους άλλους!!! Μα καλά, τόσοι συνάδερφοι που αρρωσταίνουμε κάθε χρόνο, από πού κολλάμε;
ΑΝ και θα πρέπει να περιμένουμε την κρίσιμη καμπή της συμπεριφοράς μας τις επόμενες 3 μέρες, νομίζω ότι και μετά τα αυστηρότατα μέτρα αποφυγής συγχρωτισμού, τα αποτελέσματα θα είναι σχεδόν άριστα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
Ότι οι εκπαιδευτικοί θα έβγαζαν άχρηστο τον τσιοδρα με ξεπερνά
Το άνοιγμα των σχολείων είναι πείραμα ανοσιας. Αν ένα ικανοποιητικό ποσοστό μαθητών κολλήσει τώρα θα υπάρχει το περιθώριο των δυο μηνών να αναρρώνουν. Τον Σεπτέμβριο έτσι, θεωρητικά πάντα, τα παιδιά θα έχουν χτίσει μεταξύ τους μια σχετική ανοσία ώστε να κυλήσει η χρονιά ομαλά. Είναι όμως πείραμα εφόσον βασίζεται σε θεωρίες οι οποίες όχι μόνο δεν έχουν αποδειχτεί αλλά βρίσκονται και υπό αμφισβήτηση διεθνώς.Οι θεωρίες αυτές είναι 1}Τα παιδιά δεν αρρωσταινουν βαριά 2)Τα παιδιά δεν αρρωσταινουν βαριά και ως εκ τούτου δεν κολλάνε τους άλλους3)Όταν κάποιος αναρρώνει έχει ανοσίαΦυσικά οι εκπαιδευτικοί δεν λαμβάνονται υπόψιν σε αυτό το πείραμα αν και μένει να αποδείξουμε αν τελικά τα παιδιά κολλάνε τους ενήλικες. Τότε είμαστε σημαντικό μέρος του πειράματος. Όσο για τα παιδιά, πολύ ελαφρά την καρδιά γίνονται πειραματόζωα αγνοώντας εντελώς τον κίνδυνο που φαίνεται να έχει προκύψει την τελευταία εβδομάδα.
Καλησπέρα σας! Σας παρακαλώ μπορείτε να μου διευκρινίσετε το εξής, γιατί δεν έχει γίνει, νομίζω, καμία αναφορά γι΄αυτό: πώς θα μετακινηθούν οι αναπληρωτές που υπηρετούν σε άλλους νομούς, ενώ δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο (δεν έχω αυτοκίνητο) εκτός νομού; Υπάρχει κάποια πρόβλεψη γι΄αυτήν την περίπτωση; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.