0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://www.naxospress.gr/arthro/paideia/kythnos-o-dimos-kalei-toys-ekpaideytikoys-piso-kai-toys-vazei-karantinaSTHN ΚΥΘΝΟ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ https://www.naxospress.gr/arthro/politiki/folegandros-nea-ekklisi-toy-dimoy-kai-den-efisyhazoyme 4.Όσο αφορά στην επαναλειτουργία των σχολείων, ο Δήμος έχει φροντίσει για την απολύμανση των χώρων και την προμήθεια αντισηπτικών. Παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς να ταξιδέψουν όσο πιο σύντομα γίνεται για το νησί μας, για να μην έρθουν αμέσως σε επαφή με μαθητές και συναδέλφους.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδια.με τις αδειες ειδικου σκοπου τι γινεται?εχω συζυγο που τηλεργαζεται αλλα και παιδι 3 χρονων.Η φυση της δουλειας της δεν της επιτρεπει να κανει και τα δυο.η διευκρινιστικη δινει το δικαιωμα σε συζυγους του δημοσιου να κανει τετοια χρηση με εξ αποστασεως ο ενας απο τους δυο και οχι εφοσον ενας απο τους δυο εργαζεται στον ιδιωτικο τομεα.
Σας έχει ενημερώσει κανένας διευθυντής να παρουσιαστείτε μέχρι 5 Μαιού;Ναι για σύλλογο οργάνωσης λειτουργίας μαθηματων
Θα έλεγα να κάνεις μία βόλτα ή,έστω να αποκτήσεις μία επικοινωνία με το σχολείο στο οποίο εργάζομαι,στο κέντρο της Αθήνας όπου το 90% είναι παιδιά προσφύγων και μεταναστών και από το σύνολο των 400 περίπου παιδιών τα 100 αν έχουν γραφτεί στο ΠΣΔ.Κι έλα μετά να συζητήσουμε για την τηλεκπαίδευση.Ότι θα έρθει για τα καλά το φθινόπωρο, το έχουμε ήδη συνειδητοποιήσει, όπως και πολλά ακόμα..
Όσον αφορά στην ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων, επισημάναμε την ανυπαρξία κατάλληλου εξοπλισμού στα σχολεία, την έλλειψη σύνδεσης στο διαδίκτυο στις αίθουσες διδασκαλίας και ζητήματα προσωπικών δεδομένων. Η απάντηση ήταν ότι έχουν δοθεί δωρεάν δεδομένα από εταιρείες τηλεπικοινωνιών και ότι υπάρχουν ιδιωτικές δωρεές για τάμπλετ. Είναι προφανές ότι αυτά δεν καλύπτουν τις τεχνικές ανάγκες, και ζητήσαμε άμεσα κονδύλια από το ΥΠΑΙΘ.https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/anakoinoseis/320582_olme-epideiktiki-agnoisi-ton-ekpaideytikon-kai-kamia-apantisi-staΤα ξεχασαν τα προσωπικα δεδομενα και ζητησαν κονδυλια
Και γιατί δεν το κάνουν με τηλεδιάσκεψη;
γιατι το webex δεν εχει end to end encryption;
Limitations:Το ερώτημα δεν είναι αν παρέχει e2ee η cisco (φαίνεται να παρέχει. αν και με πολύ μεγάλους "περιορισμούς" όταν το χρησιμοποιείς), αλλά αν το πακέτο που έχει πάρει δωρεάν το υπουργείο από την cisco προσφέρει e2ee.Ξέρει κανείς κάτι για αυτό; Υποψιάζομαι ότι δεν έχουμε e2ee στο πακέτο του υπουργείου. Ο λόγος που το υποψιάζομαι είναι γιατί η υλοποίηση e2ee του webex είναι mtls (multiple tls). Για να δουλέψει αυτό απαιτείται μια Certificate Authority (CA) να μοιράσει πιστοποιητικά στα μέλη που συμμετέχουν στο group call. Εννοείται βέβαια ότι αυτός που παρέχει ως σέρβις το mtls (όπως γίνεται και με αυτόν που παρέχει το tls) δεν μπορεί να είναι ο ίδιος και CA γιατί αυτό ακυρώνει την ασφάλεια του όλου συστήματος . Toν ρόλο του Certificate Authority λοιπόν δεν μπορεί να τον αναλάβει η cisco, πρέπει το υπουργείο να γίνει CA. Και εγώ δεν είδα να κάνει κάτι τέτοιο το υπουργείο.Από τα παραπάνω συμπεραίνεται ότι το webex του υπουργείου δεν είναι e2ee. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
.. επισης αν φοβασαι να φαινεσαι βαλε την καμερα να δειχνει τον πινακα ..
in.gr30 Απριλίου 2020, 19:00https://www.in.gr/2020/04/30/greece/magiorkinis-sto-mega-tha-eimaste-ikanopoiimenoi-den-kseperasoume-ta-50-krousmata-ana-mera/Ο Γκίκας Μαγιορκίνης, Επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για τις προβλέψεις σχετικά με την εξάπλωση του κοροναϊού, αλλά και για το δεύτερο στάδιο διαχείρισης της κρίσης στην οποία εισέρχεται η χώρα μαςΑναφορικά με την επαναλειτουργία των σχολείων, ο επίκουρος καθηγητής τάχθηκε υπέρ της επαναλειτουργίας των σχολείων, τονίζοντας μάλιστα πως οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων θα βρίσκονταν ούτως ή άλλως μεταξύ τους.«Δεν έχει συμβεί ένα γεγονός υπερμετάδοσης σε σχολείο, δεν έχει αναφερθεί στην παγκόσμια βιβλιογραφία. Τα παιδιά είναι συνήθως ένα εργοστάσιο μετάδοσης, και δεν το έχουμε δει να συμβαίνει με τον κοροναϊό», υπογράμμισε αρχικά.«Μην ξεχνάμε ότι θα ανοίξουν τα Λύκεια και τα Γυμνάσια, παιδιά που θα βρίσκονταν μεταξύ τους ούτως ή άλλως.Να δούμε πως θα εξελιχθεί, φαίνεται πως το Υπουργείο είναι διατεθειμένο να βάλει το πλάνο του Σεπτεμβρίου να λειτουργήσει τώρα», συμπλήρωσε.
Θα τρελαθούμε; Και γιατί να μην βγάλει κι ο μαθητής το κινητό του τότε; Αυτο είναι το πρώτο που θα μας πουν και τα παιδιά και θα χουν δίκιο. Έχουν σαλτάρει στο υπουργείο εντελώς. Ας έρθουν να μου πουν να μου βάλουν κάμερα μες στην τάξη να τους πω κι εγώ....
Μόνο για την δημοκρατία δουλεύω χωρίς να πληρώνομαι, και μόνο τις αόρατες αλλά υπαρκτές πριγκίπισσες της δημοκρατίας διαδίδω.https://www.youtube.com/watch?v=uHDi7k2b8DQ"Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅπλα τὰ ἱερὰ, οὐδ' ἐγκαταλείψω τὸν παραστάτην ὅτῳ ἂν στοιχήσω· ἀμυνῶ δὲ καὶ ὑπὲρ ἱερῶν καὶ ὁσίων καὶ μόνος καὶ μετὰ πολλῶν. καὶ τὴν πατρίδα οὐκ ἐλάσσω παραδώσω, πλείω δὲ καὶ ἀρείω ὅσης ἂν παραδέξωμαι. καὶ εὐηκοήσω τῶν ἀεὶ κραινόντων ἐμφρόνως καὶ τοῖς θεσμοῖς τοῖς ἰδρυμένοις πείσομαι καὶ οὕστινας ἂν ἄλλους τὸ πλῆθος ἰδρύσηται ὁμοφρόνως·καὶ ἂν τις ἀναιρῇ τοὺς θεσμοὺς ἢ μὴ πείθηται οὐκ ἐπιτρέψω, ἀμυνῶ δὲ καὶ μόνος καὶ μετὰ πολλῶν. καὶ ἱερὰ τὰ πάτρια τιμήσω. ἵστορες τούτων Ἄγλαυρος, Ἐνυάλιος, Ἄρης, Ζεύς, Θαλλώ, Αὐξώ, Ἡγεμόνη."Εσύ ποιους θεσμούς διαδίδεις, σε ποιούς θεσμούς πείθεσαι και για ποιούς θεσμούς πάσχεις ; Για αυτούς που το πλήθος ιδρύει ομοφρόνως, ή μήπως για τους θεσμούς της Καμερέως ;Σύγχρονη και ασύγχρονη αλλά με τι όρους; Με τους όρους του χαφιέ και του μεγάλου αδελφού να μας παρακολουθεί όλους; Τα παιδιά των χαμηλών εισοδημάτων, πρέπει να τα διδάξουμε πως θα ξεφύγουν από τον μεγάλο αδελφό, όχι πως θα πέσουν στην αγκαλιά του. Γιατί και το χαμηλό ή υψηλό εισόδημα, και αυτό μια ακόμα αόρατη πριγκίπισσα είναι, που οι κοινοβουλευτικοί δούλοι διδάσκουν.
Τώρα όσοι επιμένουν να ακολουθήσουν τον δρόμο της Καμερέως ............κακό της κεφαλής τους!!!!....and Follow the Hollow!!!!!Rotting Christ-The Call (Official Lyric Video)https://www.youtube.com/watch?v=wAh-zHFYgl0