0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
'Οχι....ο ένας στους δέκα φοράει...ούτε σχολείο θα φοράω...απλά προβλέπω ότι οι φοβιτσιάρηδες καθηγητές που θα φοράνε (και ήθελαν υποχρεωτική τη χρήση μάσκας από τους καθηγητές στα σχολεία) θα αισθανθούν "κορόιδα" και θα έχουμε γκρίνιες...
Επίσης είμαι καπνιστής και η νικοτίνη με προστατεύει ( δεν το λέω εγώ, Γάλλοι ερευνητές το λένε - "Σε προηγούμενη μελέτη ασθενών με κορονοϊό σε γαλλικό νοσοκομείο καταγράφηκε ότι μόνο το 4,4% από αυτούς ήταν καπνιστές, ενώ, με βάση τα στοιχεία της απογραφής του 2018 περίπου το 25% των Γάλλων είναι καπνιστές")....
Σε προηγούμενη μελέτη ασθενών με κορονοϊό σε γαλλικό νοσοκομείο καταγράφηκε ότι μόνο το 4,4% από αυτούς ήταν καπνιστές, ενώ, με βάση τα στοιχεία της απογραφής του 2018 περίπου το 25% των Γάλλων είναι καπνιστές.Ωστόσο, υπάρχουν και ενδείξεις ότι οι καπνιστές θα μπορούσαν να παρουσιάσουν πολύ πιο σοβαρά συμπτώματα εφόσον προσβληθούν από τον ιό. Μία μικρή μελέτη σε 78 ασθενείς στην Κίνα κατέγραψε ότι το 27% του οποίου η υγεία επιδεινώθηκε μετά από 14 ημέρες είχε ιστορικό καπνίσματος, σε σύγκριση με μόλις 3% των καπνιστών οι οποίοι βελτιώθηκαν ή σταθεροποιήθηκαν.Από την πλευρά του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει ανακοινώσει ότι το τσιγάρο μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρότερα συμπτώματα και να επιφέρει κακή λειτουργία των πνευμόνων.«Οι αναφορές ότι θα πραγματοποιηθούν κλινικές δοκιμές στη Γαλλία για να διαπιστωθεί εάν τα τσιρότα νικοτίνης μπορούν να βοηθήσουν απέναντι στον Cocid-19 δεν θα πρέπει να πείσουν τους καπνιστές να μην κόψουν το κάπνισμα, αλλά να τους ενθαρρύνουν να χρησιμοποιήσουν τη νικοτίνη για να σταματήσουν να καπνίζουν» δηλώνει από την πλευρά της η Ντέμπορα Αρνό, επικεφαλής της οργάνωσης Action on Smoking and Health.
Επίσης είμαι καπνιστής και η νικοτίνη με προστατεύει ( δεν το λέω εγώ, Γάλλοι ερευνητές το λένε - "Σε μελέτη ασθενών με κορονοϊό σε γαλλικό νοσοκομείο καταγράφηκε ότι μόνο το 4,4% από αυτούς ήταν καπνιστές, ενώ, με βάση τα στοιχεία της απογραφής του 2018 περίπου το 25% των Γάλλων είναι καπνιστές")....
Ευχαριστούμε συνάδελφε..καλά που ενημερωνόμαστε και στο forum...δηλ. σταματά η σύγχρονη..Θα σταματήσω το μάθημα για να τακτοποιώ καρέκλες..γι' αυτό δεν πάει τίποτε καλά σ' αυτή τη χώρα...
Όσο εύκολα τους χαρακτηρίζεις φοβιτσιάρηδες, χωρίς να γνωρίζεις καν το βαθμό κινδύνου για αυτούς και τους οικείους τους αν νοσήσουν, το ίδιο εύκολα μπορεί να χαρακτηριστείς επιπόλαιος, κοινωνικά ανεύθυνος και οτιδήποτε άλλο γιατί η μάσκα συντελεί στην προστασία των άλλων περισσότερο ίσως και από την ατομική προστασία που προσφέρει.Αρκεί να τη φοράνε και τα παλικάρια.