0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κωνσταντίνος, ναι πες με φοβιτσιάρα! Για ρώτα με πόσες φορές φέτος κόλλησα από συναδέρφους που καθόμασταν δύο σε κάθε γραφείο.
Εγώ δεν θα έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου που θα φοράς μάσκα....εσύ θα έχει πρόβλημα μαζί μου που δεν θα φοράω;
Παρακαλω πολυ σταματηστε τους χαρακτηρισμους. Το πινακακι που παρατεθηκε παραπανω εξηγει ολες τις περιπτωσεις και τα μετρα προστασιας. Ο εκαστοτε συναδελφος μπορει να το τηρησει αλλα και να απαιτησει απο την Διευθυνση του σχολειου να τηρηθει. Στο 7 τ.μ ανα μαθητη νομιζω θα εχουμε θεμα ολοι οι συναδελφοι.
Σωστό αυτό που λές.....να επισημάνω όμως ότι σε επικοινωνία με τον διευθυντή μου ήδη μου έχει πει ότι η χρήση μάσκας δεν μπορεί να επιβληθεί στους συναδέλφους, εφόσον δεν είναι υποχρεωτική.....αυτό για να κοπεί η όρεξη σε μερικούς που νομίζουν ότι μπορεί η διεύθυνση του σχολείου να επιβάλει τη χρήση μάσκας....
όσοι δεν έχουν παιδιά θα τραβήξουν το όποιο φόρτο εργασίας έχει το σχολείο από εδώ και πέρα μιας και οι υπόλοιποι θα πάρουν άδεια ειδικού σκοπού, για αυτο και τα μόρια στο σύστημα Γαβρόγλου.......
Οι επίσημες οδηγίες του υπουργείου ΥΓΕΙΑΣ αναφέρουν στα σχολεία 7 τ.μ. ανά άτομο, άρα σε μια τάξη μόνο 5 άτομα χωράνε!!!Διαδώστε το!!!!
Ε, Ε, Έρχεται!!!Εθνάρχες!!!!
Να υπενθυμισουμε οτι στην αδεια ειδικου σκοπου ανα καποιες μερες χρεωνεται και μια μερα κανονικη αδεια.
Επειδή το υπουργείο εκ του πονηρού έκανε μη υποχρεωτικη τη χρήση μάσκας στον κατεξοχήν κλειστό χώρο του σχολείου, όπου τα μικρόβια κάνουνε πάρτυ, δε σημαίνει ότι ο καθένας θα ενεργεί λες κ είναι στο σπίτι του, μη σεβομενος τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Δεν είναι ο διευθυντής που θα μας αναγκασει να βάλουμε μάσκα κλπ, αλλά το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον εαυτό μας και τους υπόλοιπους. Πολλοί αρνούνται να χρησιμοποιησουν τη μάσκα θεωρώντας ότι οι ίδιοι δε νοσούν ( κάτι που δεν ισχύει πάντα, αφού χωρίς τεστ δε μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα) και ξεχνούν ότι μπορεί να είναι φορείς όλοι οι υπόλοιποι με τους οποίους έρχονται σε επαφή κι επομένως να κολλησουν.Το κυριότερο είναι να τηρήσουμε τις αποστάσεις, πράγμα δυσκολο γιατί μπορεί να ξεχαστουμε κάποια στιγμή κλπ και για αυτό έρχεται η μάσκα. Την οποία πρέπει να χρησιμοποιούμε όλοι σε κλειστό χώρο, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μετάδοσης.