0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έτσι ακριβώς είναι.
Για κάποιον λόγο που ακόμα δεν είναι γνωστός ή κατανοητός τα
Χωρίς να θέλω να επιβάλλω τίποτα:THE ROLE OF RELIGION IN HUMAN CULTURAL AND SOCIAL EVOLUTION ΑΝ και δυσκολεύομαι να φανταστώ ότι έστω το 10% μας θα μπει στον κόπο έστω να το πατήσει.
Prospects What of religion and the future? For a religion to have a future, it must learn to live with science.
Το αν εσυ πιστευεις ο,τι πιστευεις δεν ενδιαφερει κανεναν ουτε και σχολιασε κανεις αυτο. Ουτε και ο Ιησους σχολιαστηκε. Αυτο που σχολιασε ο Leon πολυ ευστοχα ειναι οι δηλωσεις της κυριας Γιαμαρελου (η οποια ειναι και στην επιτροπη) οτι ο ιος δεν μεταδιδεται με τη Θεια Κοινωνια. Η εν λογω δηλωση δεν αποτελει συμπερασμα επιστημονικης ερευνας και η συγκεκριμενη κυρια θα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικη στις δηλωσεις της ως μελος της επιτροπης. Εξαλλου οι εκκλησιες εκλεισαν και αυτο τα λεει ολα. Κατα τ αλλα εσυ μπορεις να πιστευεις ο,τι θελεις. Δεν μπορεις ομως να απαγορευεις στον αλλο να εκφραζει τη γνωμη του για το θεμα, καθως εκτιθεσαι και βασει νομου αν δεν το γνωριζεις.
Ο Leon σαφώς και έχει το αναφαιρετο δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του, με την οποία παρεμπιπτόντως συμφωνώ. Αν εσύ δεν αντέχεις κάθε αντίθετη θέση σύμφωνα με την κοσμοθεωρία σου, είναι δικό σου θέμα.
Ναι, Ρέα μου, να εκφράζει την άποψή του, όχι να ειρωνεύεται και να απαξιώνει την άποψη και τα πιστεύω των άλλων, επειδή αυτός δεν τα συμμερίζεται!Επίσης, ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! Πολλώ μάλλον όταν θίγονται και χλευάζονται πράγματα ιερά (για κάποιους έστω)!ΕΓΩ δεν αντέχω κάθε αντίθετη θέση; Ή ΑΥΤΟΙ που διακωμωδούν τη δική μου;Τι περίμενες; Να δεχτώ αδιαμαρτύρητα τον σαρκασμό και τον εμπαιγμό; ΟΧΙ, δεν είμαι από αυτούς!ΟΠΩΣ ΣΕ
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει όπου θέλει ή να μην πιστεύει πουθενά και είναι πράγματι αδιάφορο για τον άλλον τι κάνει ο διπλανός του, όπως έγραψες κι εσύ. Το να ειρωνεύεται όμως κάποιος τα πιστεύω ή τα μη πιστεύω του άλλου δεν είναι αδιαφορία, δεν είναι σεβασμός, είναι πρόκληση.Οι ειρωνείες αρχίζουν εκεί που τελειώνουν τα επιχειρήματα, αν υπήρξαν ποτέ σε μερικούς!