0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις τώρα ο γιατρός όταν λέμε εμείς οι γιατροί "Ισχυρή Σύσταση", εννοούμε υποχρεωτική χρήση.και ο νοών νοείτω.
Το ζήσαμε και αυτό.. σε ελληνικό εκπαιδευτικό φόρουμ να προωθείται η θεωρία του δημιουργισμού έναντι της θεωρίας της εξέλιξης.. ούτε στις ΗΠΑ να ήμασταν!OMG
Ας πουν τότε υποχρεωτική χρήση. Απλό είναι. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ανάλυση των λεγόμενων τους.
Η υποχρεωτική χρήση θα έπρεπε να συνοδεύεται από πρόστιμο ή άλλη ποινή. Η ισχυρή σύσταση σημαίνει ότι πρέπει να φοράς μάσκα επειδή αυτό είναι το σωστό.
Και θα δεχτείς να πας στο νησί και να μείνεις σε καραντίνα;Το ενδεχόμενο να ζητήσεις να σου κάνουν τεστ κορονοϊου με έξοδα του δήμου του νησιού, ώστε να μην μπεις σε καραντίνα, δεν το εξετάζεις;Εκτός και αν συνήθισες να είσαι φυλακισμένη, και δεν σε πειράζει να μείνεις άλλες 14 μέρες κλεισμένη στο σπίτι.Ή μήπως στο πίσω μέρος του μυαλού σου είναι, καλύτερα φυλακισμένη στο σπίτι μου στο νησί, παρά με 15 κορονιασμένους εφήβους για 6 ώρες σε 35 τ.μ. Αν είναι αυτό το τελευταίο, δικαιολογημένη είσαι.
6 κρούσματα σήμερα...πάμε να τα μηδενίσουμε.... συνέλθετε!!!
1ον: Όταν λέω καραντίνα, δεν αναφέρομαι στην καραντίνα που μπαίνουν όσοι έρχονται από το εξωτερικό. Είναι ντόπιοι, πήραν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις όλο αυτό το διάστημα και φοβούνται κάποιον που έρχεται μετά από επιβίβαση σε λεωφορείο και καράβι. Δικαίωμά τους. 2ον: Φεύγω αύριο και όχι στις 17, οπότε άσχετο αυτό που γράφεις για κορονιασμένους έφηβους. Εγώ στις 18 θα είμαι στην τάξη μου όμορφα και ωραία 3ον:
Ναι, με ελάχιστα τεστ που γίνονται, ελάχιστα θα φαίνονται και τα κρούσματα. ΌΧΙ ΤΕΣΤ = ΟΧΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.Τι να πει κι η Αυστραλία, με πληθυσμό 25.000.000 που έχει μηδενικά κρούσματα εδώ και μία εβδομάδα;