0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΟΛΜΕ, διαχρονικά πολέμιος κάθε εξέλιξης στην παιδεία, σταθερά υποστηρικτής κάθε κουτοπονηριάς και παραβατικότητας.
Ποιος πιστοποιεί το πόσοι συνάδελφοι έκαναν εξ' εποστάσεως εκπαίδευση τους τελευταίους δύο μήνες και πόσες ώρες την εβδομάδα; Γιατί εγώ ξέρω συναδέλφους που δεν βρήκαν ούτε το κουμπί που ανοίγει τον υπολογιστή τους.
Εγώ θέλω από Σεπτέμβρη να έχουμε νέο κύμα έξαρσης της επιδημίας, να αποφασιστεί εκ νέου κλείσιμο των σχολείων πριν προλάβουν να γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών, και να παρακαλάνε οι αναπληρωτές μαζί με την ΟΛΜΕ πότε θα ξανανοίξουν για να γίνουν οι προσλήψεις τους.
Να προσθέσω ότι σήμερα μίλησα με καρδιολόγο που δουλεύει και σε διαγνωστικό κέντρο και έχει ιδιωτικό ιατρείο. Πολύ απλά μου είπε ότι είμαστε ο πιο εκτεθειμένος κλάδος από την στιγμή που δεν έκαναν υποχρεωτική την μάσκα. Θα έπρεπε ΟΛΟΙ να φοράμε μάσκα και όχι μες στα λεωφορεία και στα σχολεία να μην φορούν οι μαθητές. Επίσης όλοι οι συνάδερφοι πρέπει να φοράμε μάσκα. Συνοψίζοντας, μου είπε ότι κινδυνεύουμε!!!Σχετικά με το ότι τα παιδιά δεν νοσούν, το διέψευσε κατηγορηματικά και μου είπε ότι στα παιδιά κάνει καρδιολογικό νόσημα! Αυτά και πολλά άλλα. Η μόνη ένσταση που έχω σχετικά με τις αυριανές στάσεις είναι το πώς θα βρεθούν οι Σύλλογοι και θα αποφασίσουν για περαιτέρω δράσεις.
Ο σύλλογος διδασκόντων είναι συλλογικό όργανο διοίκησης, να ρωτήσεις τι και ποιον; Ο υπάλληλος κώδικας είναι ξεκάθαρος και καλό θα ήταν κάποιοι να τον διαβάσουν. Ούτε ο διευθυντής του σχολείου ούτε ο διευθυντής εκπαίδευσης είναι αρμόδιοι να απαντησουν.
Πρέπει να προσέχεις τι θέλεις και τι εύχεσαι.Στην μεν ασύγχρονη είναι όλα καταγεγραμμένα στις ηλεκτρονικές τάξεις eclas και eme ,στη δε σύγχρονη σίγουρα θα υπάρχει πρόγραμμα με ευθύνη των διευθυντών.Μέχρι και σήμερα το υπουργείο δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένο από την εξ αποστάσεως, εσύ γιατί είσαι τόσο απαξιωτικός;
Και σε πολλά σχολεία διαμαρτυρήθηκαν οι γονείς γιατί οι καθηγητές βρήκαν, λέει, ευκαιρία και βάζουν πάρα πολλά και δεν προλαβαίνουν τα παιδιά. Το σίγουρο είναι ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων κάνει το καλύτερο δυνατό με τις δυνατότητες που μας δόθηκαν. Πολλοί, καθηγητές και μαθητές, έκαναν πολλή δουλειά για πολλές μέρες και ώρες. Ακριβώς γι'αυτό το λόγο σέρνονταν -και ακόμη σέρνονται- οι πλατφόρμες και το webex. Γιατί είμαστε στις πλατφόρμες εδώ και 2 μήνες ατελείωτες ώρες τη μέρα, σαββατοκύριακα και μέσα στο Πάσχα. Μην κρίνετε τα πάντα με βάση τον εαυτό σας, κάποιοι δουλέψαμε και δουλεύουμε πάρα πολύ. Δεν ισχυρίζομαι ότι κάναμε θαύματα, ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα λόγω αντικειμενικών περιορισμών. Αλλά αυτό που μας αναλογεί το κάναμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας. Ούτε παραπάνω αλλά ούτε και παρακάτω. ΥΓ. Για να μη συζητήσω τους τηλεσυλλόγους απογεύματα και βράδια -πολλές φορές μέχρι και τις 12 το βράδυ- για να μην συμπέσουν με τη σύγχρονη.
Green, μπορεις να παραθεσεις ιστοσελίδα;