0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν η ηγεσία της ΟΛΜΕ πρόσκειται στην ΝΔ, πώς είναι δυνατόν να πάει κόντρα στην Κεραμέως; Δεν νομίζω ότι λέω κάτι παράξενο. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ που λέω το αυτονόητο. Όχι ότι του ΣΥΡΙΖΑ κάνανε και τίποτα, ο Κορδής έλεγε αν δεν μας φέρουν δωρεάν μάσκες, δεν μπαίνουμε στα σχολεία.... 'Αρα συμφωνώ με gia96.Και φυσικά ο Πορτοσάλτε κάνει καλά την δουλειά του... να εκθέτει τους δημόσιους υπαλλήλους.
Συνάδελφοι, χωρίς να είμαι ειδικός και με σεβασμό σε κάθε άποψη, αγωνία και προβληματισμό αναρωτιέμαι απλώς αν αξίζει να το κάνουμε θέμα και να γκρινιάζουμε τόσο πολύ όταν μιλάμε για 10 κρούσματα ημερησίως και φθίνουσα πορεία της νόσου!!!!
Συνάδερφοι, τα σημερινά κρούσματα είναι 21!!!! Δεν είναι 10! Τα 11 σε μονάδα του στρατού! Επίσης πολύ σοβαρό!!!! Χτες που έγραψα τι μου είπε γνωστός μου καρδιολόγος, κάποιοι εδώ μέσα με ειρωνεύτηκαν! Μετά και τα νυχτερινά πάρτι και το take away με ποτά, πάμε για ανοδική πορεία πάλι! Με ατομική πάντα ευθύνη!
Σωστά συν/φε.. Τα κρούσματα κινούνται ακόμα σε σχετικά χαμηλά επίπεδα πρώτον γιατί ήμασταν όλοι μαντρωμενοι στα σπίτια μας κ δεύτερον γιατί δεν έχουν γίνει μαζικά τεστ για να δούμε το φάσμα της νόσου... Δεν είμαστε Ιταλία αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα κ χρειάζεται προσοχή... Όποιος θέλει να εθελοτυφλει θα πρέπει να ξέρει πως η ατομική του ευθύνη επηρεάζει άμεσα κ τους υπόλοιπους...