0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά δεν έχω κάποια ιδεολογική δέσμευση.Ειπα ότι η κατάσταση αποτελεί κοροϊδία.Αλλά πάλι, είσαι ελεύθερος να έχεις την άποψή σου.Επίσης, ανέφερα και προηγουμένως ότι μπορεί να κάνω και λάθος.Εσύ μπορείς να πεις το ίδιο για τον εαυτό σου ή νιώθεις ότι πρέπει να επιτεθείς σε όποιον έχει διαφορετική άποψη;
Δεν σου επιτίθεμαι. Απλά κατάλαβα το ιδεολογικό σου υπόβαθρο.Ούτε κι εγώ έχω κάποια ιδεολογική δέσμευση.
Κοίταξε συνάδελφε. Η κοροϊδία είναι τόσο μεγάλη πλέον που μόνο αν κάποιος έχει πολιτικούς λόγους θα τασσόταν υπέρ της υπουργού και όχι εναντίον της. Αυτή την αίσθηση έχω εγώ. Εκτός αν θεωρείς ότι ο μέσος πολίτης δεν είναι σε θέση να κατανοήσει την κοροϊδία. Δεν είναι απίθανο, αλλά οφείλεται στην πλύση εγκεφάλου που υφίσταται από τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ και όχι στην ρητορική των μελών εδώ μέσα.
Υπάρχουν δημοσκοπήσεις που την εμφανίζουν ψηλά στον πίνακα αποδοχής.Επαναλαμβάνω ότι προσωπικά δεν παίρνω θέση, γιατί δεν με ενδιαφέρει κιόλας.Και μην αρχίσουμε τα περί πλύσης εγκεφάλου από τα ΜΜΕ κλπ., γιατί αντιφάσκεις.Οταν λες ότι ο μέσος πολίτης είναι σε θέση να κατανοήσει την κοροϊδία,αλλά υφίσταται πλύση, στην ουσία λες ότι τον κοροϊδεύουν και δεν το κατανοεί.
στην ουσία λες ότι τον κοροϊδεύουν και δεν το κατανοεί.
Καθόλου δεν αντιφάσκω. Έγραψα ότι δεν είναι απίθανο ο μέσος πολίτης να μην κατανοεί τι γίνεται και να τάσσεται υπερ της Κεραμέως όπως είπες, αλλά αυτό οφείλεται στην πλύση εγκεφάλου και όχι στις υπερβολές των μελών εδώ μέσα. Δεν μ'αρέσει να λέω τα ίδια και τα ίδια σε ενήλικες. Αν θες να μιλήσουμε διάβαζε τουλάχιστον αυτά που σου απαντώ.
Γιατί δεν παίρνεις θέση; Δεν σου το επιτρέπει η ιδεολογική σου αφετηρία; Το "δεν με ενδιαφέρει" δεν είναι επιχείρημα που στέκει.. Άλλωστε, αν κάτι δεν σε ενδιαφέρει, δεν το σχολιάζεις καν.
Δεν με ενδιαφέρει, γιατί ακριβώς δεν έχω ιδεολογικές αναφορές, ώστε να καταφεύγω σε ταμπέλες, φανταστικούς εχθρούς και εμμονές.Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.Καλυτερα να προσπαθούμε να διατηρούμε επαφή με την πραγματικότητα και παρά να κλεινόμαστε στον μικρόκοσμό μας.Σας αναφέρω τις δημοσκοπήσεις που την έχουν ψηλά, λέτε ότι είναι στημένες.Ας το δεχτούμε,σας εξηγώ ότι δεν με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ κανέναν υπουργό.Σας λέει και ο Έσπερος την εμπειρία του από γονείς που μας τα χώνουν,του απαντάτε ότι φταίει που έμειναν πολύ με τα παιδιά τους... Δηλαδή εάν η πραγματικότητα δεν ταιριάζει με την άποψή μας, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα;Δεν είπα να μην ασκούμε κριτική, αλίμονο.Αλλα οι υπερβολές,η στοχοποίηση,οι εμμονές φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα.Απλως take it easy,αυτό λέω μόνο.