0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκανα καποιες πράξεις... αν με πάρουν στο μεταπτυχιακό του Ανοικτού Πανεπιστημίου, τα χρήματα που θα ξοδέψω, θα τα βγάλω σε 18 περίπου χρόνια! ίσως και περισσότερα... Πολλά δεν είναι; Και μάλλον δε θα με βοηθήσει και πουθενά αλλού... Δεν ξέρω αν αξίζει...
Παράθεση από: georgia22 στις Οκτωβρίου 27, 2009, 12:14:32 pmΕυχαριστώ για την απάντηση! δεν έχω ιδέα για την ερώτησή σου! πάντως θα έιναι άδικο να μην αναγνωρίζεται! [όπως άδικο είναι και να μην αναγνωρίζεται το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ σαν μεταπτυχιακό! σπουδάσαμε ένα χρόνο παραπάνω (με υποχρεωτικά μαθήματα, πρακτική, διπλωματική κτλ) αλλά το πτυχίο μας έιναι ίδιο με αυτόυς που τελείωσαν προπτυχιακό της ΑΣΠΑΙΤΕ. ]Συγνώμη για την άσχετη, με το θέμα, παρατήρηση.Κατά την άποψή μου...δεν είναι άδικο, καθώς οι απαιτήσεις του προγράμματος της ΑΣΠΑΙΤΕ πιστεύω ότι υπολείπονται σε μεγάλο βαθμό αυτών ενός Μεταπτυχιακού. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που η σχολή αυτή παραμένει αδιαβάθμητη. Παράθεση από: epistimik στις Οκτωβρίου 27, 2009, 01:52:59 pmΈχω ακούσει ότι Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής στο βαθμό που αποτέλεσε προϋπόθεση διορισμού -δηλαδή ο κάτοχός του είναι εκπαιδευτικός που αποφοίτησε από μη "καθηγητική σχολή"- δεν αναγνωρίζεται. Γνωρίζει κανείς εάν αυτό ισχύει;οταν ειναι προσον διορισμου, δηλαδη διοριζεσαι βασει αυτου και οχι μονο του βασικου πτυχιου σου, οπως π.χ στην ειδικη αγωγη, δεν σου αναγνωριζεται.τουλαχιστον ετσι μου ειπαν φετος στη δευτεροβαθμια και διαβασα το νομο/διαταξη και η ιδια. Ωστοσο, τα προηγουμενα χρονια επαιρνα κανονικα τα 45 ευρω. περιμενω να μου στειλουν το επισημο εγγραφο παντως, μιας και δεν εχουμε πληρωθει ακομα
Ευχαριστώ για την απάντηση! δεν έχω ιδέα για την ερώτησή σου! πάντως θα έιναι άδικο να μην αναγνωρίζεται! [όπως άδικο είναι και να μην αναγνωρίζεται το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ σαν μεταπτυχιακό! σπουδάσαμε ένα χρόνο παραπάνω (με υποχρεωτικά μαθήματα, πρακτική, διπλωματική κτλ) αλλά το πτυχίο μας έιναι ίδιο με αυτόυς που τελείωσαν προπτυχιακό της ΑΣΠΑΙΤΕ. ]Συγνώμη για την άσχετη, με το θέμα, παρατήρηση.
Έχω ακούσει ότι Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής στο βαθμό που αποτέλεσε προϋπόθεση διορισμού -δηλαδή ο κάτοχός του είναι εκπαιδευτικός που αποφοίτησε από μη "καθηγητική σχολή"- δεν αναγνωρίζεται. Γνωρίζει κανείς εάν αυτό ισχύει;
Παιδιά καλησπέρα. Είμαι αναπληρώτρια νηπιαγωγός (ΠΕ60)...ανέλαβα υπηρεσία 1 Οκτώβρη..πέρασα σήμερα από την τράπεζα εφόσον έχουμε 30 του μήνα..και μισθός γιόκ..δεν υπάρχει. Πότε πληρωνόμαστε;;; Από το γραφείο πρωτοβάθμιας όπου τηλεφώνησα..μου είπαν ότι όσοι μπήκαμε με την Δ' φάση θα καθυστερήσουμε...
Αγαπητέ συνάδελφε ο πρώτος μισθός ενός αναπληρωτή κάνει την εμφάνιση του μετά από 3 μήνες περίπου από την ημερ. πρόσληψης..αντιστοιχεί σε 1200Ε μηνιαίως..κ ύστερα απ τους 3 πρώτους μήνες πληρώνεσαι κανονικά κάθε μήνα..εννοείται ότι ισχύει για ένα μόνιμο όσο αφορά Χριστούγγενα-Πάσχα ισχύει κ για έναν αναπληρωτή
Θα ηθελα και εγω να ρωτησω ποσο θα πρεπει να παιρνω συμφωνα με τον πινακα (http://www.alfavita.gr/apodoxes/misthodosia010109.xls)γιατι τα μπερδεψα!το ειδικο επιδομα προσωπικης διαφορας τι σημαινει?το παιρνουν ολοι αυτο?Ειμαι πρωτη χρονια αναπληρωτρια σε τμημα ενταξης (μ.κ.18) και παντρεμενη χωρις παιδια.