*

Αποστολέας Θέμα: Πρώτος Μισθος Αναπληρωτή?  (Αναγνώστηκε 86721 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tennessee

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ4
    • Προφίλ
Απ: Πρώτος Μισθος Αναπληρωτή?
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 07:39:36 pm »
Οι πληρωμές γίνονται την 1η κάθε μήνα. Η 1η Νοέμβρη πλησιάζει.  Όποιος συνάδελφος πληρωθεί παρακαλώ να μας ενημερώσει: για το πόσα είναι τα χρήματα φέτος και για το αν πληρώνεται από την τράπεζα ή την εφορία. Δεν ξέρω βέβαια αν θα έχουν προλάβει να ετοιμάσουν  τις καταστάσεις μισθοδοσίας. Συνήθως ο 1ος μισθός πάει μαζί με το 2ο. Ότι νεότερο ευπρόσδεκτο. Στο didfth.gr (ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ) πάντως αναφέρεται πως ο μισθός άγαμου με ΜΚ 18 είναι 1207,50 Ευρώ.
Έρχεται κάποια ώρα που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις σίγουρο μέρος να πας.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:36:41 »

Αποσυνδεδεμένος imak

• Πλήρες μέλος
  • των εκλεκτών επιδίωξις η αρετή
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 08:15:57 pm »
Μακάρι tzamalou αλλά πολλά μου φαίνονται .Η μισθολογική μου κατάσταση (προσελήφθην στις 3 Οκτώβρίου ως αναπληρωτής) αναγράφει 1092 Ευρώ ενώ κάποιου άλλου συναδέλφου απο άλλη Δευτεροβάθμια 1099. Σημείωσε πως είμαι ΜΚ 17 και άγαμος. Μόνο στο τέλος του μήνα Νοέμβρη θα μπορέσουμε να δούμε το ύψος του πραγματικού μισθού της κατηγορίας μας .

Αποσυνδεδεμένος tennessee

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ4
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 08:54:04 pm »
Υπονοείς πως ήρθανε οι μισθολογικές καταστάσεις φέτος στο σχολείο σου; Σου είπανε πως τέλος Νοέμβρη θα πληρωθείς;
Μήπως είναι λιγότερα γιατί δεν πληρώθηκες όλο το μήνα (π.χ. ανάληψη υπηρεσίας 3/10);
Έρχεται κάποια ώρα που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις σίγουρο μέρος να πας.

Αποσυνδεδεμένος imak

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 09:11:22 pm »
ρθαν οι μισθολογικές για τον Οκτώβρη και 1η Νοέμβρη πληρώνομαι .Ναι είναι 1092 γιατί λείπουν οι  δύο πρώτες ημέρες του Οκτώβρη. Τα πρώτα χρήματα τα παίρνουμε  στο χέρι ενώ  απο το τέλος του Νοέμβρη θα κατατίθενται απο το δημόσιο ταμείο στο λογαριασμό  της τραπέζης με την οποία συνεργάζεται  το σχολείο .Κάτι άκουσα  πάντως για αύξηση 35 ευρώ απο την 1/1/08 .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:36:41 »

Αποσυνδεδεμένος stenies

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 09:36:52 pm »
Υπονοείς πως ήρθανε οι μισθολογικές καταστάσεις φέτος στο σχολείο σου; Σου είπανε πως τέλος Νοέμβρη θα πληρωθείς;
Μήπως είναι λιγότερα γιατί δεν πληρώθηκες όλο το μήνα (π.χ. ανάληψη υπηρεσίας 3/10);
Περσυ που ημουν αναπληρωτρια επαιρνα 1196 ευρω καθαρα.Φετος δεν ξερω ποσος θα ειναι ο μισθος μας.Επειδη αλλαξα μισθολογικο κλιμακιο ισως να ειναι 30 ευρω παραπανω.Την περασμενη εβδομαδα ρωτησα τη διευθυνση και μου ειπε πως τα διοριστηρια ειναι σχεδον ετοιμα και υπολογιζουν στο τελος του μηνα να μας πληρωσουν.Ακομα ομως τιποτα δεν εχει ερθει στο σχολειο.

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 30, 2007, 11:02:36 pm »
tzamalou, εγώ πληρώνομαι μέσω  της Αγροτικής τράπεζας. Τα 1207,5 Ευρώ για  Μ.Κ. 18 ισχύουν μάλλον, αλλά πρέπει να αφαιρεθεί από το ποσό αυτό ο φόρος, οπότε έρχεται περίπου στα 1175  Ευρώ καθαρά.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 30, 2007, 11:07:27 pm από syrrahm »

Αποσυνδεδεμένος Tarzan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 31, 2007, 10:14:51 am »
.... παιδια και εγώ βλέπω διαφορά με το http://dide.fth.sch.gr/michanografisi/ypolog.php.
Καταρχήν μου είπαν οτι θα τα πάρω εγώ απο δημόσιο ταμείο και μετα θα αγοράζω ο ίδιος τα ένσημα και δεν θα μπαίνουν τα λεφτά σε Τράπεζα. Επίσης τα λεφτά μου τα υπολογίζουν σε 1089 ευρώ (πρόσληψη 3/10 αναπληρωτής) με ΜΚ 18. Εψαξα που υπαρχει διαφορά με το παραπάνω site και τη βρήκα σε μια στήλη (στην κατάσταση που μου έδωσαν) που είναι 38 ευρώ και ονομάζεται φόρος. Στο dide.fth.sch.gr δεν αφαιρείται αυτό το ποσό διαφορετικά για τις 28 ημέρες που πληρώνομαι δε θα υπήρχε διαφορά..

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 31, 2007, 02:29:05 pm »
Ο φόρος -στον οποίο αναφερθήκαμε κι εγώ και o Tarzan-  αφορά σε τι; Γνωρίζει κάποιος;
Παρατήρησα ακόμη ότι αυτός ο φόρος δεν είναι σταθερός, μπορεί να διαφέρει δηλ. από Δ/νση σε Δ/νση.

Αποσυνδεδεμένος chriskas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 02, 2007, 07:41:52 pm »
Πληρώθηκα!
Πήρα 506 ευρώ για το διάστημα 18/10-τέλος του μήνα.Δεν ξέρω τπτ πιο συγκεκριμένο να σας πω. Θα ρωτήσω από εβδομάδα στη ββάθμια. Πληρώθηκα κατευθείαν στη eurobank και στο μέρος που είμαι έχω επίδομα δύσκολης (νομίζω λέγεται) περιοχής 50 ευρώ. ΕΠίσης είμαι άγαμη και στο πρώτο ΜΚ.
α, μου είπαν ότι πρώτη φορά φέτος τα ένσημα θα πληρώνονται κατευθείαν μέσω δικτύου κάθε τρίμαηνο. Εγώ δε θα αγοράζω τπτ.
Επίσης μου είπαν ότι πρώτη φορά πλήρωσαν τόσο νωρίς  :D :D

Αποσυνδεδεμένος imak

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 05, 2007, 04:52:42 pm »
Και εμείς πληρωθήκαμε .ΜΚ 17 ,πρόσληψη στις 3/10/2007 ως αναπληρωτής και 1093,00 Ευρώ.

Αποσυνδεδεμένος Tarzan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 05, 2007, 05:12:28 pm »
Ο φόρος λοιπόν στον οποίο αναφέρθηκα πριν λεγεται φόρος εισοδήματος, είναι ανάλογος με την οικογενειακή κατάσταση και τις αναμενόμενες αποδοχές μέσα στο οικονομικό έτος κάθε μισθοδοτούμενου και είναι διαφορετικός απο δευτεροβάθμια σε δευτεριβάθμια. Στην Φθιώτιδα ας πούμε ειναι γύρω στα 30 ευρώ ενώ στην

Αποσυνδεδεμένος imak

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 05, 2007, 05:18:39 pm »
Όλοι οι αναπληρωτές ξεκινούν με ΜΚ 18 και όταν συμπληρώσουν 12 μηνο πραγματικής προϋπηρεσίας πάνε στο ΜΚ 17.Ο πρώτος μισθός κανονικά με ΜΚ 18, δεν αλλάζει τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος Tarzan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 05, 2007, 05:27:59 pm »
Δε νομίζω ότι έχεις δίκιο σε αυτό. Αν έχεις προυπηρεσία ανάλογη για να κατέβεις ΜΚ την καταθέτεις και υπολογίζεται - άλλωστε εμένα ζήτησαν τις προυπηρεσίες για να την υπολογίσουν. Θα ξαναρωτήσω όμως και αν κάποιος εδώ γνωρίζει κάτι ας μας πει ...

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 05, 2007, 05:32:25 pm »
O tarzan εχει δικιο...Αν εχεις προυπηρεσια 12 μηνες τοτε ανεβαινεις 1 κλιμακιο...Ενας φιλος αναπληρωτης πληρωθηκε με κλιμακιο 17 γιατι ειχε 1 χρονο προυπηρεσια...
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182588
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)