0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρει κανείς να μου πει στο e-me content εκεί που φτιάχνεις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής πώς στο καλό μπορείς να προσθέσεις δεύτερη ερώτηση?? Έφτιαξα μία και δεν μπορώ να βρω πως να προσθέσω κι άλλη. Το κοιτάω τόση ώρα...
Γιατί δεν φτιάχνεται ένα καναλι τηλεοπτικο με μαθήματα και ζωντανά και κονσέρβες, με ντοκιματέρ, με γνωστό πρόγραμμα σε όλους τους γονείς και τα παιδια σε όλη την Ελλάδα. Θα μπορούσε και η μητέρα που δεν έχει ιδέα από νέες τεχνολογίες να ελέγξει τον Γιωργάκη. Να του πει η μανούλα κοίτα εννιά με δέκα έχει ιστορία η τηλεόραση για τον πελοποννησιακό πόλεμο και μετά έχει λογοτεχνία. Οι γονείς θέλουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους αλλά δεν μπορούν.Θα ήταν σωτήριο για τους γονείς. Πιστέψτε με. Πρέπει να αξιοποιηθεί η τηλεόραση και να επιστρατευθούν όλα τα ιδιωτίκά κανάλια εφόσον έχουμε πόλεμο Π.χ. Αντ1
Για να το κάνεις αυτό δεν επιλέγεις τον τύπο multiple choice αλλά τον τύπο Quiz (Question Set)
To eclass ουσιαστικά λειτουργεί λίγο σαν cloud, δεν έχει πολλές δυνατότητες. Το e-me φαίνεται πιο ενδιαφέρον. Έχει πιο "ζωντανό" και έχει τη δυνατότητα δημιουργίας διαφόρων τεστ, πχ. σωστό/λάθος, πολλαπλής επιλογής και πολλά άλλα. Δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω ακόμα, αλλά μάλλον θα το προτιμήσω από το eclass. Φτάνει πάντα να βρω τους μαθητές, γιατί τελικά αυτή φαίνεται η μεγαλύτερη δυσκολία.
Τι εννοείς ''να βρω τους μαθητές;''
Από που προκύπτει οτι ειναι προαιρετική; Και έτσι αν ειναι με ποια εύλογη δικαιολογία δεν θα συμμετέχει ένας συνάδελφος, όταν θα συμμετέχουν άλλοι από το ίδιο σχολείο; Δεν είμαι σε θέση να ανταποκριθώ....θα ακουστεί τουλάχιστον περίεργα.
ξερετε αν στο e class μπορούμε να βαλουμε καποια θεματα χειρόγραφα αφου τα φωτογραφισουμε;