0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την πλατφόρμα e-me;;;;Αν ξερει κάποιος...Εφτιαξα μια κυψέλη, και θέλω να ανεβάσω εργασίες, έτσι ώστε όταν συνδεθούν οι μαθητές να τις δουν...Ενας τροπος ειναι από eme assignments -> Νεα εργασία....-> Δημιουργία εργασίας και μετά Ανάθεση στα μέλη της κυψέλης μου..Στην
adymar,μπορείς να ανεβάσεις αρχεία word ή pdf από τον υπολογιστή σου στα "αρχεία" και να κάνεις "διαμοιρασμό" στους μαθητές της κυψέλης. Σε αυτή την περίπτωση, εκείνοι τα κατεβάζουν από τις "λήψεις" και τα βλέπουν.Για ακόμα πιο άμεση επικοινωνία, γράφεις κατευθείαν στον τοίχο της κυψέλης.Στο τελευταίο ερώτημα, απλώς αντικαθιστάς το σαν να μη με το δεν και ξαναμπαίνεις αργότερα.
Σχετικά με το e-me...Οι εκπαιδευτικοί βλέπουμε το εικονίδιο "Αρχεία (κυψέλης)", όπου μπορούμε να ανεβάσουμε υλικό.Στο interface των μαθητών υπάρχει το εν λόγω εικονίδιο;Αν όχι, μέσω ποιού εικονιδίου έχουν πρόσβαση στο υλικό μας;
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!Ποτέ δεν έχω καταφέρει να ανοίξω τον φάκελο Αρχεία. Από την αρχή που πρωτοείδα την πλατφόρμα. Κάτι θα έχει μαζί μου.Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια άρνηση
Πέραν της πλάκας, εσείς έχετε καταφέρει και έχει βάλει αρχεία στον φάκελο Αρχεία;;;Μήπως έχω εγώ κάποιο πρόβλημα;;;(Ελπίζω όχι εγώ προσωπικά, το pc μου);;;;Να στείλω κανένα mail στο helpdesk;;;