0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να δικαιούται κάποιος το επίδομα των 800
Ερωτηση αν γνωριζει καποιος.Εκπαιδευτικος ειναι σε 2 φροντιστηρια το ενα βγαινει σε αναστολη το αλλο οχι. Θα παρει το επιδομα 800
Ρητά και ξεκάθαρα, όχι. Πρέπει να του αναστείλουν την σύμβαση και οι δυο.
Συναδελφε ευχαριστω για την απαντηση σου. Αν εχεις καποιο λινκ που να αναφερει αντιστοιχη περιπτωση( εκτος και αν στο ανεφερε Λογιστης)Ευλογες σκεψεις. Δεν πληττεται το εισοδημα καποιου ετσι; Ρωταω γιατι σε 2 λογιστες που εγινε αντιστοιχη ερωτηση ο ενας ειπε ναι ο αλλος οχι . Η επιχειρηματολογια του λογιστη που ειπε το ναι ειναι οτι πληττεται το εισοδημα απο την στιγμη που εισαι σε 2 φροντιστηρια και κλεινει το ενα . Η επιχειρηματολογια του λογιστη που ειπε το οχι ηταν οτι η αποφαση αναγραφει 2 επιχειρησεις σε αναστολη και απλα επιλεγεις τον εναν απο τους 2 που θα πληρωθεις και ετσι δεν προβλεπεται επιδομα για ατομα που ο ενας βγει σε αναστολη και ο αλλος οχι. Επισης ετσι χανονται και ενσημα του εργαζομενου πραγμα που εχει επιπτωση ακομα και στο ταμειο ανεργιας το καλοκαιρι αννδεν καλυφθουν αυτα τα ενσημα απο το δημοσιο.Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας . Ειναι παντως ενα θεμα που απασχολει παρα πολλους συναδελφους εργαζομενους σε πανω απο ενα φροντιστηριο.
Καλό ξημέρωμα. Επειδή είδα οτι συζητάτε το θέμα για το επίδομα....θα ηθελα να αναφερω την περιπτωση μου.Εχω συνάψει 3 συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας με 3 εργοδότες ιδιωτικού τομέα (είμαι υπάλληλος με ασφάλιση ικα) και οι 3 εντάσσονται στα εκτακτα μετρα της κυβέρνησης (έκλεισαν με κρατική εντολή ειτε ενταχθηκαν οι ΚΑΔ τους στα εκτακτα μετρα οικονομικής στήριξης) ενώ διαθετω και σύμβαση εξαρτημένης εργασίας όντας εκπαιδευτικός στη σχολή ΑμεΑ ΟΑΕΔ. Και στις 4 συμβάσεις είμαι ωρομισθια με ασφάλιση ικα. Σήμερα ανακοινώθηκε οτι οι ωρομισθιοι θα πληρωθούν κανονικά απο τον ΟΑΕΔ (βέβαια έχουμε καθυστερηση ενα μήνα στις πληρωμές). Στη Σχολή ΑμεΑ ΟΑΕΔ εργάζομαι μονο 1 πρωινό την εβδομαδα (24 διδακτικές ώρες το μήνα και ο μισθός μου είναι 237 ευρώ).Αυτό που θέλω να ρωτησω είναι αν δικαιούμαι ή όχι το επίδομα των 800 ευρώ. Διάβασα οτι οι πολλαπλά εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα έχουν δικαίωμα να βάλουν αποκλειστικά εναν εργοδότη στην αίτηση τους, αλλά δε διευκρινίζεται τι γίνεται στις περιπτωσεις όπως η δική μου. Γνωρίζω οτι οι αναπληρωτές πχ σε σχολείο με πληρη απασχόληση δε δικαιούνται τα χρήματα,καθώς εκεί ο μισθός τους είναι πλήρους απασχόλησης. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση μου; αν γνωρίζετε φυσικά. Υ.Γ και οι 3 εργοδότες ιδιωτικού τομέα έχουν κανει ηδη την αίτηση στο σύστημα στο "Εργάνη" με ολους τους υπαλλήλους τους (και με μένα μέσα). Ευχαριστώ.
Αυτή είναι η ενημέρωση που έχουμε από την ΟΕΦΕ (ιδιοκτήτης φροντιστηρίου είμαι).
Αυτό θα σου πρότεινα κι εγώ. Κάνε την αίτηση κι ας σε απορρίψουν εκείνοι.
Συναδελφε κριμας. Ευχαριστουμε για την ενημερωση. Ειναι αδικο ιδιαιτερως για το δικο μας επαγγελμα που οι περισσοτεροι αναγκαζονται να δουλευουν τουλαχιστον σε 2 φροντιστηρια για να βγαζουν εναν βασικο μισθο.
Καλησπέρα συναδελφοι ειπώθηκε οτι μπαίνουμε και εμείς οι ωρομισθιοι στο επίδομα των 800 ευρώ. Κυκλοφορεί σε πολλες διαδικτυακές ενημερωτικές σελίδες και στα κανάλια.